Akarom-e azt a dildót?

Egyszer, egy különösen elengedett és behódolós pillanatban azt mondtam a csajomnak, hogy jó lenne, ha beszerezne egy felcsatolható dildót. Felcsillant a szeme. Azóta nagyon oda kell figyelnem, nehogy valami olyasmit tegyek, amivel az eszébe juttatom.

A könnyelmű kijelentésből sok mindent levezethetünk, ami a szexuális fantáziákat és a vágy viszonyát illeti. Az első tény, hogy hajlamosak keveredni, és ez a jelek szerint még amerikai kutatóknak is nehézségeket okoz. A második, hogy ha nem sikerül elválasztani őket, valószínűleg szenvedni fogunk, amelynek részeként extrém esetben a a dildóproblémával is meg kell majd küzdeni.

Egy kis fantázia

Felbukkan két lány, és kedvesek hozzám. Az egyik mintha a csajom lenne, együtt kényeztetjük a másikat. Egy srác a párommal foglalkozik, segítek neki, mert sok ötletem van. Köszönöm, a törpét a dobermannal nem kértem. Jöhet a következő, és lehetőleg legyen valami új.

A dildóra koncentrálva: a vágyam arra irányult, hogy szerepet cserélhessek a barátnőmmel, és megtapasztaljam, milyen neki ugyanaz az együttlét. A fantáziám ehhez egy metaforát dobott, és erős kétségeim vannak, tudnám-e élvezni, ha a párom a valóságban bontaná ki. Nem is rögzítettem a vágyhoz, bár tartok tőle, hogy ő igen. Ennyit a fantáziák megvalósításáról.

Egy kis vágyódás

A fantázia adott esetben csak arra szolgál, hogy felizgasson – ilyenkor túlzó, játékos és hamar elmúlik. Kétszer is elmulasztottam azonban észrevenni, mikor munkál olyan hiány mögötte, amely a fantáziában a formáját keresi. Ezt a rögzülést onnan lehet felismerni, hogy arra a bosszantó kérdésre, hogy „Mi az ön leggyakoribb szexuális fantáziája?”, van konkrét válaszunk.

Egy időben úgy gondoltam, hogy extrákra és különlegességekre vágyom (nem az orális szexre gondolok, ha lenne itt amerikai kutató). Amikor többet fantáziáltam, a késztetés erősödött. Ennyit a reményről, hogy a fantáziákban kiélhetjük azokat a  vágyainkat, amelyekre egyébként nincs módunk.

Egy ok

A rögzült fantázia nem mindig az, aminek látszik. Valójában más csajokkal akartam néha ágyba bújni. Majdnem mindig ez az ok, de beismerése egy teljes tudományágat tenne feleslegessé. Lényegesen jobban hangzik, hogy az asszony bizonyos élvezeteket megvon tőlünk, továbbá a szakembereknek is kifizetődőbb, mert máris előállt a terápiás úton kezelendő probléma. Sajnos azonban ha a párod nyitott a játszadozásra, ezt az álláspontot nehéz sokáig fenntartani.

Az ember megfontolja, milyen perverziókra hárítja a felelősséget, ha behajtják rajta. Ennyit a teóriáról, hogy a férfiak azért csalják az asszonyt, mert nem teljesíti be bizonyos fantáziáikat.

És egy dilemma

Vágyat megélni vagy elengedni lehet. Az elengedéshez a legtöbb férfinak (és valószínűleg nőnek is) el kell utaznia tíz évre Tibetbe, úgyhogy legyünk óvatosak, mielőtt ezt kérnénk a párunktól. Ennyit a fennmaradó lehetőségről, bár tekinthető különvéleménynek. Biztos van más megoldás is, egykor fantáziáltam róla.


A fekete napszámos felháborodva ront be fehér munkaadója házába a farmon:
– Főnök, a feleségemnek fehér gyereke született!
– Tudod, ez teljesen természetes dolog – magyarázza megnyugtatólag a fehér –, nézd csak meg a birkanyájat: szinte mind fehér, mégis születik néha egy fekete bárány.
A napszámos a fejét vakargatja, majd jóval barátságosabban így szól:
– Jól van, főnök, én nem kérdezek semmit a fehér gyerekről, de akkor maga se szóljon a feleségemnek a fekete birkákról.

Ezt egy Osho-könyvben olvastam a napokban. A mester előtt leborulok.

 

 

Szexuális fantáziák

Na jó, nem a gólya hozza!

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

Oszd meg másokkal is!
Mustra