A szex magasiskolája: az intimtorna titkai

intimtornaA szex gyakran azért csalódás, mert megengedjük, hogy átverjenek, saját zsibvásárunk eredménye – a férfire várunk, pedig gyönyörünk saját kezünkben van. Pogány Zsuzsanna intimtornatréner arról, miért fontos, hogy a nők jobban megismerjék saját testüket.


Azt gondolnánk, hogy csak azoknak van szükségük intimtornára, akik már legalább húsz évet letagadnak a korukból, és a hamut is mamunak mondják. Na meg azoknak, akik szültek hat gyereket, és eget-földet meg kell mozgatniuk, hogy ne cseppenjen el a vizeletük, ha tüsszentenek egyet. Pedig nem így van. A fiatalok legalább ennyire hasznosíthatják, ha nem jobban…

De mi is az intimtorna? Pogány Zsuzsanna Aviva- és Kriston-intimtornatrénerrel beszélgettünk, akinek nem nagyon van szüksége rá, hogy fiatalítsa magát, mert általában tizenöttel kevesebbre saccolják. De nem volt ez mindig így:

 

Mi az az intimtorna, és hogyan találkoztál vele?

Körülbelül tizenöt éve szembesültem megannyi nő rémálmával, hogy valami baj van nálam odalent, mert folyton véreztem, iszonyú alacsony volt a vasam, a vérképemben nem volt egy normális érték, és állandóan gyengének éreztem magam. Ha akkor ismertem volna az intimtornát, nem engedtem volna, hogy megműtsenek. Sajnos nem volt ilyen szerencsém. Ez hajt azóta is, emiatt tartom a tornákat, és tanítom meg nők százainak az intimtornát, mert bárki megmentheti vele önmagát. Szinte az összes női bajt gyógyítja. Azóta sok száz tanítványom (köztük rengeteg fiatal lány) a bizonyíték számomra, hogy igaz, amit gondolok.

Az intimtorna egy alhasi torna, ami megtanít minket arra, hogyan érzékeljük és eddzük azokat a területeket, amelyekben a fiatalság titka rejlik: a méhet, a petefészket, a hüvelyt és a körülöttük lévő izmokat.

Mi mindenre jó az intimtorna?

Méhsüllyedés, menstruációs zavarok, terméketlenség, női bajok, menopauza (ismertebb nevén: klimax) mióma, daganatok és végül, de korántsem utolsósorban a szexuális erők, a szexuális gyönyörök fokozására.

Hogyan javít ez egy fiatal lány helyzetén?

A mai lányok alig vannak jobb helyzetben, mint mi annak idején. Bár minden csatornán folyik a szex, mégis csak kevesen tudják, hogy saját gyönyörélményük valójában saját kezükben van. Leányaink többnyire elvárják, hogy a férfi valami titokzatos módon ráérezzen, mi nekik a jó. Persze vannak ilyen férfiak is, de nem mindegyik.

Az amerikai filmek, ahol a főhős legott nekiáll hevesen levetkőztetni szerelmét, majd tüzes csókolózás közepette ágynak esnek, végül snitt, és a következő pillanatban jól fésülten, szolid sminkkel az arcukon kiemelkednek az ágyból – természetesen hálóruhában, amit a legnagyobb vágyak kielégítése után sem felednek magukra ölteni –; nos, ez a minta nem túl kedvező egy tizenhat-tizennyolc éves tinilánynak, aki első élményére készül.

Csak nagyon keveseknek adatik meg egy olyan édesanya, aki teljesen őszintén képes beszélni az orgazmusról, az előttéről meg az utánáról, és még ráadásul van is miről beszélnie.

Legtöbbjük csak ritkán élhet meg orgazmust, sokan soha sem élték még át, ettől bűntudatuk van, és némi joggal nem érzik magukat hivatottnak felvilágosító órát tartani a leányuknak, fiuknak.

Sajnos emiatt a lányok és fiúk többsége vakrepülést végez, miközben szexuális felfedezőúton kellene járniuk. És akkor még egyáltalán nem szóltunk az ideális pár kiválasztásának évezredes fortélyairól.

Az intimtorna-tanfolyamon a lányok tüzetesen megismerik saját testüket, rájönnek, hogy képesek irányítani mind az intimizmokat, mind a gyönyört. Felfedezik, mi szerez örömet, és átélhetik egy tapasztalt nő élményein keresztül, hogy milyen mindezt megosztani a szerelmünkkel, aki valójában alig várja, hogy megtudja, mi szerez örömet szíve hölgyének. A férfiak többsége igenis azzal a céllal mélyíti el kapcsolatát egy női lénnyel, mert szeretne neki örömet szerezni. Persze vannak kivételek, akiket csak saját gyönyörük éltet, de példának okáért e férfiak kiszúrását is elsajátíthatják a lányok a tanfolyamon.

Megtanulják, hogy sokkal többet látunk, mint gondolnánk, hogy nem lehet minket becsapni, csak ha megengedjük, ha hozzájárulásunkat adjuk, hogy átverjenek. Vagyis mi magunk megyünk bele a játszmába. A csalódás saját zsibvásárunk eredménye. Ugyanez vonatkozik a fiúkra: akár potenciazavarral küzdenek, akár korai magömléssel, mindenképpen nagy segítséget kapnak ahhoz, hogy túljussanak a nehezén. Többségük csak megjátssza a nagymenőt, miközben retteg, hogy kudarcot vall. Nem azért, mintha erre bármilyen fizikai okuk lenne, hanem mert felesleges vadászszezont hirdetnek meg önmaguknak, ahol csak egy győztes van és több száz vesztes.

Hogyan lehet eljutni intimtorna-tanfolyamra?

Nagyon sok helyen tartanak intimtorna-tanfolyamot. Bőven lehet válogatni. Az interneten bármikor rábukkanhatunk. Én is sokszor és sok helyen tartok intimtornát, illetve Aviva-tornát is (erről bővebben később). A tanfolyamokról az intimsport.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ha ez bejött, nézd meg a következőket is:

Miután megvallottam neki, mennyire nem érzem magamban a nőt, felállt, és a ruhásszekrény ajtaján található tükör elé húzott, és elkezdett finoman levetkőztetni. | A férfi, aki felkeltette bennem a nőt

Oszd meg másokkal is!
Mustra