A pornóipar diktálja a trendet

A tekintélyes szőrzet divatja leáldozott, most a mindent láttató brazil gyanta a menő –  s ehhez nem is kell a szexiparban dolgozni.

cikk-tipus-altalanos

A különböző internetes fórumokat olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy az átlagos lányok, háziasszonyok a pornóiparban látott trendet követik. 
 

Kis szakállka

Míg a nyolcvanas években a tekintélyes szőrzet dívott, addig a kilencvenes években a vékony csík, a kis szakállka alul vagy fölül, a szív alakú fanszőr vagy a kedves kezdőbetűje számított trendinek, addig manapság egy magára valamit is adó hölgy mindent láttató brazil gyantát csináltat. A csupaszság pedig nemcsak a kisajkakra tereli a figyelmet. 

Sokan a Vénusz-dombjuk méretével, állagával sincsenek megelégedve, és ezért azt is korrigáltatják. Igen, onnan is lehet zsírt leszívni, vagy ha nem elég telt, akkor különböző eljárásokkal „dombosabbá” formálni.

Kislánnyal az ágyban

Visszatérve a fanszőrre, erről is megoszlik a fórumozók véleménye. Míg egyesek az orális szexhez szükséges higéniés alapkövetelményének tartják a csupaszságot, addig mások – főleg férfiak – a minimum szakállka mellett voksolnak. Indokolják ezt azzal, hogy egy teljesen csupasz lánytól nem tudnak beindulni, mert úgy érzik egy óvodással kerültek egy ágyba. 

Érdekes módon a nők többsége, ha a saját fanszőréhez nem is, de társuk szőrzetéhez mindenképpen ragaszkodik. Legtöbb hölgy szerint a szőrtől lesz férfi a férfi. 

Az én véleményem ez esetben teljesen mindegy. Ám azt viccesen megállapíthatom, ha a jelenlegi brazil gyanta divat állandósulni látszik, akkor biztosra vehetjük, hogy a mondás, miszerint szőröstül-bőröstül szeretlek, néhány éven belül értelmét veszti.

 

cikk-tipus-linkek

A fanszőr divat hatására a csupasz Vénusz-dombból kilógó kisajkaktól már az ártatlan tinilányok is szeretnének megszabadulni - van, akit osztálytársnői cikiztek el a műtőig. | Tökéletes vagina

Mustra