Zanza!

Mariann a Footswingers Klub tagjai közé tartozik – pontosabban azok közé a nők közé, akik imádják, ha egy férfi lázba jön a talpa, lábujjai kényeztetésétől.

hot-left

– Mióta tudod magadról, hogy vonz a lábfétis? Hogy derült ki egyáltalán?

– Már tizenéves koromban megbámultak az utcán, ha miniszoknyában voltam. Aztán egyre többet kezdtem a lábammal foglalkozni. És észrevettem, hogy én is megnézem a miniszoknyás lányokat, nőket. Ha látok valakin egy szép harisnyát vagy cipőt, és tetszik, akkor arra gondolok, majdnem biztos, hogy rajtam is jól állna. Ma már odáig jutottam, hogy csak akkor nem húzok magas sarkút és minit, ha sportolok. Hetente járok pedikűröshöz, soha nem volt még két egyforma lakkozás a lábamon.

 

– Ez még azért nem annyira egyedi dolog.

– Szerintem a lábfetisizmus sem egyedi. Csak valahogy az emberek erről nem beszélnek. Gondolj csak bele, hány férfitól hallottad már, hogy „de megdugnám, mert nagy a melle, mert kerek a feneke”. De a lábunkra valahogy ritkábban kapunk megjegyzést. Valahogy azt hiszik a férfiak, hogy az nem elég macsós, ha azt dicsérik. Pedig egy miniszoknyás nőt legalább annyian megnéznek, mint egy nagymellűt. És sokukat a lábunk is legalább annyira izgatja, mint a preferált testrészeink.

 

– Igen olvastam, hogy van aki a harisnyától, mások a cipőtől, míg megint mások az ujjaktól jönnek lázba.

– Én nem húznék ennyire éles határt. Léteznek lábfétisklubok. Itt általában harisnyában, tűsarokban, gyönyörűen lakkozott körmökkel jelennek meg a hölgyek.

 

– És mi történik egy-egy ilyen találkozón? Párban vagy egyedül illik menni?

– Ahogy jólesik, de túlsúlyban vannak a férfiak, hiszen ők az igazi megszállottak. Amikor a klubban lábfétisnapot tartanak, akkor a lábakra helyeződik a hangsúly. Én azért megyek, hogy masszírozzák, kényeztessék a lábamat. Persze nem kell mindenki közeledését elfogadnod, csak olyan férfit engedek a lábamhoz, aki szimpatikus. De számomra is jó érzés, hogy valaki a lábamtól ennyire felizgul.

 

– És ha nagyon belegabalyodik a lábadba, akkor az aktus is létre jöhet?

– Mivel swingerklubokban tartották ezeket a találkozókat, bármi megtörténhetett, de egy igazi lábfetisiszta a lábamtól is elélvez.

 

– Akkor erre, ezek szerint, volt már példa is. Részleteznéd egy kicsit, hogyan zajlik egy lábpetting?

– Ahhoz, hogy egy férfit a lábaddal tudj a csúcsra juttatni, elég gyakorlottnak kell lenned. A könnyebb mutatvány, ha a két talpaddal finoman masszírozod a hímvesszőjét. Ami nagyon kellemes, de sokkal nehezebb – mert ha rosszul csinálod, akkor fájdalmat okozhatsz – az, ha a golyóját a nagylábujjad és a mellette lévő ujjad közé veszed, és úgy masszírozod. Nálam ez a mutatvány mindig sikert eredményez.

 

– Mivel biztatnál, győznél meg egy a találkozó iránt fogékony, ám félszeg hölgyet?

– Azzal, hogy itt semmi sem kötelező. Alapvető szabály, hogy az urak nem lehetnek erőszakosak. És senkit nem nézünk ki, aki csak érdeklődőként van jelen. De ha már eljön, mindenképpen próbálja ki. Mindenki tudja, hogy a talpunkon mennyi idegvégződés található. Ha egyszer odaadod a lábad egy férfinak, rájössz, hogy egy újabb erogén zónával bővült a tested.

 

Kapcsolódó cikk a fétisről

Néha megkívánod a latexet, kikötöznéd a pasid/csajod, vagy épp csak egy jó partira vennél föl valami ultraszexi ruhát – te tudat alatt bizony belekóstolnál a fétisbe; ezt az interjút ne hagyd ki! » Szex latexbe bújtatva

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

 

Blogmustra