A szexpartnerek számáról mindenki hazudik

Férfiak és nők egyaránt hazudnak, de a két nem képviselői másról és már mértékben füllentenek. A szexpartnerek számáról se a nők, se a férfiak nem mondanak igazat.

A férfiakról kiderült, ha hazugságról van szó, akkor a magasságukról és fizetésük nagyságáról szoktak füllenteni – írja a The Scientific Fundamentalist. Velük szemben a nők általában a korukról és a súlyukról hazudnak, de amiről mindkét nem hajlamos kamuzni, az a szexpartnerek száma - és míg a nők lefelé tornásszák ezeket a számokat, addig a férfiak felfelé. Vagyis szexparterek száma, fizetés és a magasság kapcsán a férfiak szeretik felfelé kerekíteni a számokat, míg a nők könnyebbnek, fiatalabbnak és ártatlanabbnak állítják be magukat, mint ami a valóság.

A hazugság tárgyát képező tényezők közül egyedül a magasság az, ami az évek múlásával sem változik, az összes többi azonban igen. A kor, a fizetés mértéke, a testsúly nagysága, de a szexparterek száma is növekedni szokott. Ennek tükrében a nők múltbeli adottságaik alapján füllentenek, míg a férfiak hazugságaikkal a jövőbeni reményeiket fejezik ki. Míg a férfiak vágya egy nap akár be is teljesülhet, addig a nők az idő múlása ellen harcolnak, megváltoztathatatlan dolgokat szeretnének.

Oszd meg másokkal is!
Mustra