A MILF-ek a harmadik legkeresettebb szexuális tartalom

Kinsey riportja után megérkezett egy újabb átfogó szexelemzés, ami rávilágít a 21. század emberének összes devianciájára. Top 10-es listán a leggyakoribb kulcsszavak.

A Kinsey Riport óta az emberi szexualitás témakörében készített legnagyobb feltáró kutatásaként említi Ogi Ogas és Sai Gaddam könyvét (A Billion Wicked Thoughts – Egymilliárd mocskos gondolat) a New York Post.

A szerzők több millió nemzetközi erotikus, pornográf weboldalt vizsgáltak át, az összegyűjtött információkat pedig nemrég publikálták. A könyvben olyan nemi vágyódásokra világítanak rá, melyekről gyakran a szexuálpszichológusok sem tudnak, állítják a szerzők.

Felfedett szexuális vágyak

A kutatásból kiderül, hogy a heteroszexuális férfiak az erotika jóval szélesebb spektrumát élvezik, mint azt valószínűsítették. A transzszexuális és MILF tartalmú portálokat például gyakran látogatják, de a lábfétis szintén keresett műfaj.

A heteroszexuális nők vágyai sem maradnak ki az elemzésből, ők a meleg férfiakról szóló románcokról szeretnek olvasni, esetükben azonban nem a szex a vonzó, sokkal inkább az emóció. (A Túl a barátságon c. film közönségének legnagyobb része heteroszexuális nők közül került ki).

A Google szexszavai

A szerzők nem akarnak magyarázatot adni a szexuális vonzalmakra, egyszerűen a számok mentén elemzik a jelenségeket. A Dogpile segítségével a Google, a Bing és a Yahoo szexuális tartalmú találatait is összeszedték, egy tízes listán az alábbi témakörök a legkeresettebbek:

1.      Fiatal (13,5%)

2.      Meleg (4,7%)

3.      MILF (4,3%)

4.      Mellek (4%)

5.      Feleség megcsalása (3,4%)

6.      Vaginák (2,8%)

7.      Péniszek (2,4%)

8.      Nem nevesíti a könyv, annyira gusztustalan

9.      Segg

10.    Pompomlány

A szexuális szakirodalom

A könyv fogadtatása jó, számtalan szexuálterapeuta állítja, hogy a könyv hiánypótló, a meglevő szakirodalmak hasznos kiegészítője, a szexuális gondokkal küzdő páciensek gyógyításában hatékony eszköz. A könyvnek köszönhetően számtalan szexuális jelenségről kiderül, nem deviáns vagy perverz viselkedési forma, hanem egy mára már felismert szexuális vonzódás. Példának pedig felhozzák az egyik legkényesebb témát: heteroszexuális férfiak meleg szexuális tartalmakhoz való vonzódását. Ma már ez egyáltalán nem tartozik az abnormális kategóriába, és nem is jelenti azt, hogy az illető meleg. Sőt, ma már azt is tudjuk, hogy a heteroszexuális férfiak akarva-akaratlanul, de gyakran fantáziálnak a péniszről.

A szerzők szerint a világháló megjelenése alapjaiban változtatta meg a szexualitást, az anonimitásnak köszönhetően a nemi vágyak kiszélesedtek. (Míg az USA-ban 1991-ben, az internet születése előtt mindössze 90 darab pornómagazint nyomtak, addig mára több mint 2,5 millió pornóoldalt tilt a CYBERsitter). Ma már olyan tartalmak is elérhetővé válnak, melyekről korábban álmodni sem mertek, vagy egyáltalán nem is tudtak a létezésükről.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek