Ezt válaszolták a cégvezetők, amikor gyerekek kérdezték őket egy állásinterjún – Videó!

Alaposan meglepődtek a magyarországi Vodafone cégvezetői, amikor egy online állásinterjún az állásra jelentkező anyuka székébe egyszer csak a gyerekei ültek be, és ők kezdték faggatni a leendő főnököt. Nézd meg, mit válaszoltak a gyerekek teljesen jogos kérdéseire!

Lilu és két gyerekszínész segítségével ugratták be a Vodafone munkatársait, akiket alaposan kifaggattak a gyerekek, akik szemrebbenés nélkül kérdezték meg, hogy lesz-e az anyukájuknak a családra is ideje a munka mellett.

Aki valaha próbált már idejében odaérni egy edzésre a munkahelyről, érezte magát kellemetlenül, mert otthonról dolgozott volna a tavaszi szünetben, vagy elcsúsztatott volna egy munkaórát, hogy reggel kényelmesen tudjanak odaérni a suliba, az tudja, hogy a gyereknevelést és a karriert összeegyeztetni néha hajmeresztően nehéz feladat. És bár a Vodafone kisfilmje egy beugratásra épül, a mit sem sejtő vezetők nagyon is valódi válaszokat adnak – elvégre a cégnél régóta dolgoznak már azon, hogy minden gyerek mellett ott lehessenek a szüleik a legfontosabb pillanatokban.

A videót a Vodafone az anyák napja apropóján forgatta, de a vállalatnál siettek hozzátenni: éppen azt próbálták üzenni a kampánnyal, hogy nemcsak év egyetlen napján, és nem is csak az anyukákra kell gondolnunk, hanem minden szülőre, aki a gyereknevelés mellett igyekszik helyt állni a munkahelyén is. A Vodafone-nál éppen ezért az egyenlőség és a munka-magánélet egyensúly megteremtése érdekében régóta tesznek lépéseket. A vállalat 2020-ban bejelentette, hogy 16 hetes fizetett szabadságot biztosít a szülői szabadságot igénybe vevő fél partnere számára is, legyen az náluk dolgozó édesapa, édesanya vagy örökbefogadó szülő. A vállalat emellett rugalmas munkaórákkal, otthoni munkavégzéssel, és a hétvégék, ünnepnapok tiszteletben tartásával is igyekszik biztosítani, hogy dolgozóinak, legyenek férfiak vagy nők, ne kelljen választaniuk a család és a karrier között, és egyensúlyt találjanak a munka és a magánélet terén.

Oszd meg másokkal is!
Mustra