Ne hagyd, hogy kiborítson a karácsonyi őrület. Zene be!

Annak ellenére, hogy a karácsonynak egy meghitt, békés ünnepnek kellene lennie, már novemberben megbolydul a város és ezernyi feladat ömlik az emberre. Szinte magától értetődik a megoldás, hogy a fülhallgató mögé bújsz el, ami azonban felvethet egy kazal egyéb problémát. Ha kábeles, az a baj, mert folyamatosan belegabalyodik mindenbe. Ha van benne mikrofon, akkor meg az a baj, hogy a zaj, ricsaj behallatszik beszélgetés közben. A tömegközlekedésen zenét hallgatni pedig, valljuk be, nem mindig élmény. Ha ezt mind te is észleled, van egy ötletünk: egy szuper bluetoothos, zajszűrős headset.

A neve Buds. FreeBuds

Szerencsére már kitalálták álmaink fülesét, ami 100%-ig kábelmentes, sokáig bírja, pofonegyszerűen használható és őrült jól néz ki. A neve Huawei Freebuds 3; külseje elegáns, áramvonalas és letisztult.
Egyszerűen pattintsd fel a kerek tok fedelét, a telefonod vagy tableted rögtön felismeri.
A Freebuds 3 teljes szabadságot ad a legújabb technológiai vívmányokkal felvértezve. Az aksival nem kell vacakolni: egy feltöltéssel 4 órán át tudod használni, folyamatos töltéssel pedig 20 órán keresztül szól...

MKT Freebud3 LifestyleImage Quiet ID-Black RGB JPG 20191112-横

Sőt, ha a telefonodon van fordított töltés funkció, a használatával hosszú működést biztosíthatsz vele a Freebudsodnak. Ezt egy Kirin A1 nevezetű intelligens lapkakészlet teszi lehetővé, ami úgy hozza ki maximumot a Freebudsból, hogy közben maximálisan energiahatékonyan működik. Nem hangzik rosszul, de nézzük, mit tud még!

Titkos ajtó, amin elhagyjuk a valóságot - már ami zavar belőle

Mindannyian egyetértünk, zenével még a rémes és unalmas dolgok is sokkal kellemesebbnek tűnnek, így például a porszívózás, a sorban állás vagy villamoson zakatolás is. Ugyanakkor, egyik sem tipikusan az a környezet, amely támogatná a minőségi zenehallgatást. Itt érdemes megjegyeznünk a Huawei Freebuds 3 nevét és vele együtt megtanulnunk azt a kifejezést is, hogy aktív zajszűrés. A Freebuds 3 sajátja ez, melynek hála, kétszeri koppintásra az egyik fülhallgatóra, semmivé lesz minden, minket körülvevő és nemkívánatos hangzavar, míg a másikra koppintva indul is a zene és válthatunk a számok között, ráadásul még az is szabadon variálható, melyik funkció melyik füleshez legyen rendelve.

A zene gazdag hangzása rögtön le fog nyűgözni és indulhat a házimunka, a plázában hangzavarban vásárlás és a gyerekzsivajtól hangos tömegközlekedési eszközökön megpakolt szatyrokkal hazafelé zakatolás is!

A Freebuds 3 tudása ugyanakkor itt még nem áll meg, hiszen nem csupán a zenehallgatásban nyújt extrát a zajszűrés kapcsán, de telefonáláskor is: a beszélgetőpartnered számára is megszűri a környezetedben található zajokat, ezáltal kristálytisztán hall majd belőled mindent, akkor is, ha a legnagyobb lárma közepén ér el éppen. Ami pedig kifejezetten kívánatossá teszi a készüléket, az a gyors és erős átviteli képessége, mely által sok bluetoothos fülhallgatóval ellentétben, használatával kicsit sem késik a hang. Ez a tulajdonság beszélgetés és zenehallgatás közben is nagyon praktikus, de még akkor is remekül működik, ha agressziókezelésnek aktuálisan egy atom lövöldözős játékot választanál, hiszen a füles miatt biztosan nem buksz el egy pályát sem.

A karácsonyi ajándéknak sem utolsó Huawei Freebuds 3 már kapható a Huawei partnereknél, csapj le rá rögtön!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek