Immun Testőr a Dr.Steinbergertől!

A gondosan válogatott levekből álló Dr.Steinberger Immun Testőr csomag az őszi átállásra készíti fel a szervezetet, biztosítva a legtöbb szükséges vitamint.

Steinberger új csomaghirdetés FEMINA 3DB KÉP

A Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek a növények éltető erejét rejtik magukban, mely energiával tölti fel és harmonizálja a testet és a lelket. A gondosan összeválogatott levekből álló Immun Testőr csomag kifejezetten az őszi átállásra készíti fel a szervezetet, biztosítva az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot és anti-oxidánst, melyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer számára. A négy különböző ital, a lehető legszélesebb spektrumban támogatja testünk védekező rendszerét.

Antioxidánsok

A nyolc (piros szőlőlé. almalé, fekete ribizlilé, fekete berkenyelé, acerola velő, fekete áfonyalé, gránátalmalé, vörös áfonyalé) gyümölcs levének optimális keveréke.

MULTI FIT

100%-os direktlé (nem koncentrátumból ), amely 11-féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva.

Az immunrendszer támogatására

A Dr.Steinberger Vitesse C-vitamint és cinket tartalmaz. Napi 150 ml fedezi felnőttek számára C-vitaminból a napi ajánlott bevitel 300%-át és cinkből a 23%-át.

BIO ZÖLDBÚZAFŰ KOKTÉL

A búzafű friss levében vitaminok,enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza.

www.drsteinberger.hu

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek