Farmer napok a Premier Outletben: vásárolj akár 70% kedvezménnyel!

A farmer örök divat, gardróbunk elengedhetetlen darabja! Ha szívesen feldobnád a ruhatárad pár új farmerruházati darabbal, gyere október 6. és 14. között a Premier Outletbe, ahol a Farmer napok ideje alatt a vezető farmermárkák mellett több üzlet is akár 70% kedvezménnyel vár!Most érdemes megújítanod az őszi ruhatárad! Október 6. és 14. között Farmer Napok a Premier Outletben. Vásárolj akár 70% kedvezménnyel a vezető farmermárkák és több üzlet farmer kínálatból.

Vezető farmermárkák és kedvezmények egy helyen!

Farmeranyagból nem csupán nadrágot, hanem szoknyát, inget, de akár dzsekit is választhatunk. Ráadásul rengeteg stílus fellelhető: az anyag vastagságon át a színig, a koptatás, esetleges szaggatottság mértékéig bármilyet választhatunk a Premier Outlet üzleteiben. A GAS, Levi's, Mustang, Replay, Retro, Tom Tailor Denim és a Devergo vezető farmermárkák teljes körű férfi és női ruházati, cipő és farmer kínálatában széles termékpaletta tárul elénk.

A farmer lehet laza és elegáns is!

A hétköznapi és alkalmi stílus képviselői egyaránt megtalálhatják kedvenc darabjaikat, hiszen a Premier Outlet farmermárkái minden alkalomra olyan alapdarabokat kínálnak, melyekkel igazán kifejezhetjük stílusunkat. Egy laza boyfriend jeans egyszerű trikóval, tornacipővel komfortos és tökéletes viselet olyan programokra, ahova nem szükséges elegánsan felöltözni. A meetingek, az irodai munka azonban megkövetelik az alkalmi megjelenést, ilyenkor válasszunk egyszerű slim vagy skinny farmert. Kombináljuk egy divatos fehér inggel, blézerrel, magassarkúval, és máris indulásra készen állunk!

Túl a farmerruházaton

Ha a kedvet kaptál a vásárláshoz, akkor látogass el a Premier Outletbe október 6. és 14. között, hiszen a Farmer napok ideje alatt a farmermárkákon túl többek között a Mango, OUI, Superdry, Kennet Street és a Pierre Cardin is akár 70% kedvezménnyel vár.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek