Trendi arcszőrzetet minden férfinak!

A Panasonic ER-GD60 borosta- és szakállvágó a trendi arcszőrzetű pasik fürdőszobai kütyüinek alapeleme; és mint ilyen, kiváló karácsonyi ajándék számukra. Ideális borotválkozáshoz, trimmeléshez és fazonkialakításhoz.

A borosta és a különböző hosszúságúra vágott szakáll néhány éve visszatért a divatba, és azóta is stabilan őrzi pozícióját. Arcszőrzetet növeszteni trendi dolog, de nem egyszerű. A pasik általában mindent úgy kezdenek, hogy vesznek egy megfelelő célszerszámot – nincs ez másként a szakállnövesztéssel sem. Most itt a ragyogó alkalom, hogy megelőzd a párod, és karácsonyra meglepd őt egy különleges formatervezésű, többfunkciós trimmerrel.

Pontos formák

Ha nem akarod, hogy párod szakállstílusa a világból éppen kiábrándult Mel Gibson vagy a távolkeleti meditáció közben metál és hiphop világslágereket álmodó Rick Rubin vonalát kövesse, finoman felhívhatod figyelmét a Panasonic ER-GD60 gép kiváló formázó tulajdonságaira. A penge egyenes szakasza 35 milliméter hosszú, ami nagyban megkönnyíti az éles vonalak pontos kivágását. A rövidebb, 10 milliméteres formavágó adapterrel a szakáll széle pontosabban alakítható olyan problémás helyeken is, mint a száj alatti rész. A félmilliméteres lépésekben állítható hosszbeállító fésűadapter segítségével pedig egyszerűen és pontosan vágható az elérni kívánt hossz.

Borotválkozás és bőrvédelem

A szakállápolás és -növesztés természetes velejárója az időnként bekövetkező forma vagy stílusváltás. Ilyenkor előfordulhat, hogy a párod tiszta lappal (vagy inkább sima arccal) vágna neki az arcszőrnövesztés időigényes folyamatának. Szerencsére a Panasonic trimmer ebben is tud segíteni, ugyanis új fejlesztésű bőrkímélő pengéjével az arc kíméletesen borotválható. A fix penge pereme széles és lekerekített, ráadásul a rések keskenyek, hogy a bőr ne sérüljön. Ráadásul a borotválkozáshoz nincsen szükség borotvahabra, de még vízre sem. Ideális lehetőség a reggeli rohanásban.

Kényelmi funkciók

A szakállápolás kulcsszavai a precizitás és a kényelem. A Panasonic ER-GD60 készülék különleges formatervezésének köszönhetően precízen kezelhető, így a nagy odafigyelést igénylő részek (barkó, áll, száj környéke) is a lehető legpontosabban formázhatók. A könnyebb tisztítás érdekében használat után a penge leöblíthető. Mivel időnkén előfordulhat, hogy párod olyan körülmények között szeretné ápolni arcának büszkeségét, amikor nincs a közelben elérhető áramforrás (pl. áramszünet, erdei túlélő tábor), a készülék nemcsak vezetékről, hanem vezeték nélkül is használható. Annak érdekében, hogy a lemerülő aksi miatt a formázás munkája semmiképp se maradhasson félbe, a trimmer oldalán dizájnos töltési állapot jelző lámpa található.

Kérdés még, hogy mit ajándékozz a párodnak karácsonyra?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek