Jól jönne 200 000 forint a gyerek osztályának? Most megnyerheted!

Az írószer- és tankönyvvásárlás, na meg a suli első hetei után lassan visszatalálunk a megszokott kerékvágásba, de anyukaként továbbra sem dőlhetünk hátra: az ilyenkor jelentkező pluszköltségek között ott van például az osztálypénz. A Tchibo Family Osztálypersely-kampánya keretében most 50 szerencsés osztály kasszáját tölti fel egyenként 200 000 forinttal.

Kréta, kirándulás, suli utáni kulturális program – a sort még folytathatnánk, hogy milyen célokra lehet költeni az osztálypénzt. Mit szólnál, ha idén sokkal többet ki tudnátok hozni belőle? A Tchibo Family most 50 osztály perselyét tölti fel egyenként 200 000 forinttal. Ez az összeg egy 30 fős osztályra levetítve fejenként közel 7000 forintnak felel meg, ami akár több mozilátogatásra, kulturális programra vagy múzeumpedagógiai foglalkozásra is elég. Ugye, hogy rögtön van ötleted, anyukaként mi mindent tudnál kezdeni 7000 Ft plusszal? Egy jó kis családi program, fagyizás, mozi, vagy éppen egy szuper közös főzőcske?

Mit kell tenned?

Ha szeretnéd, hogy a kedvenc osztályod ott legyen az 50 szerencsés között, nem kell mást tenned, mint 2017. szeptember 15. és november 15. között bármilyen Tchibo Family terméket vásárolni, megtartani a blokkot, majd ellátogatni a tchibofamily.hu oldalra. Itt töltsd fel a blokk adatait és a fényképét, majd válaszd ki a támogatni kívánt osztályt, vagy regisztrálj újat! Őrizd meg, és juttasd el a támogatott osztálynak az eredeti blokkot! A 200 000 forintos támogatást a 25 legtöbb szavazatot kapott, illetve további 25 kisorsolt osztály kapja meg. Sőt, az oldalról letöltheted a Tchibo Family malacperselyét, amiben a kinevezett osztálypénztáros gyűjtögetheti a blokkokat a közösség nagy örömére. Ugye, jól hangzik?

Oszd meg másokkal is!
Mustra