A Gladiátor énekese az Arénában

December 21-én a HAVASI Symphonic Aréna Show 2013 sztárvendége Lisa Gerrard, a Gladiátor c. film főcímdalának énekesnője lesz. A különleges szuperkoncentre az idén is gyorsan fogynak a jegyek.

Az ausztrál énekes, zenész és zeneszerző a Dead Can Dance együttes tagjaként vált világsztárrá. Hitvallása szerint “A zene olyan hely, ahová elmenekülhetünk. Szentély, ahol a középszerűség és az unalom elől elbújhatunk. A zene ártatlan; olyan hely, ahol az ember elmerülhet a gondolatokban, az emlékekben és a rezdülésekben”.

A Gladiátor zenéjéért, amelyen közösen dolgozott Hans Zimmerrel, Oscar-díjra jelölték és Golden Globe-díjat kapott. Jellegzetes, senkihez nem hasonlítható, fájdalmasan gyönyörű kontraalt hangja gyakran csendül fel a legnagyobb hollywoodi kasszasikerekben. A Gladiátor mellett saját szerzeményei hallhatóak többek között a Baraka, a Szemtől Szemben, a Mission Impossible II, a Tűzben edzett férfi vagy A bennfentes c. filmekben is.

Közreműködik HAVASI szerzeményének előadásában is

Lisa Gerrard nemcsak a Gladiátor főcímdalát énekli majd el a magyar közönségnek Budapesten, hanem HAVASI egyik legnépszerűbb zenei tételében, a Stormban is közreműködik a Budafoki Dohnányi szimfonikus zenekar kíséretében.

Dupla előadás: délután családi kedvezménnyel

A magyar zeneszerző és a Golden Globe-díjas világsztár különleges közös produkcióját december 21-én kétszer is láthatja majd a nagyközönség, hiszen a teljes koncert az esti mellett egy délutáni előadáson is megtekinthető lesz, amelyre minden 18 év alatti érdeklődő fél áron válthat jegyet.

Érdemes időben megvenni a jegyet

HAVASI tavalyi Aréna koncertjére már hetekkel az előadás előtt elfogyott minden jegy, még a pótszékekre is. Az idei  — világsztárokkal kibővített  — szuperkoncert jelenleg is vezeti a jegyirodák eladási listáit. Ha nem szeretne lemaradni, az interneten is megvásárolhatja jegyét:

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/havasi-symphonic-arena-concert-show-budapest-papp-laszlo-sportarena-315239/event.html

Oszd meg másokkal is!
Mustra