Tudtad, hogy 10 felnőttből 7 küzd havonta legalább egyszer egy pattanással?

A stressz, a zsíros bőr, a hormonális ingadozások, a helytelen táplálkozás, az évszakok váltakozása, de akár férfiaknál a borotválkozás – ezek a mindennapos tényezők bármikor okozhatják egy-egy pattanás kialakulását.

A fokozott faggyútermelés mellett a gyulladt pattanások megjelenését a baktériumok általi fertőzés váltja ki. A kialakult pattanást pedig napjában többször újra és újra megérintjük úgy, hogy észre sem vesszük. A kutatások szerint így akár naponta 65-ször felülfertőződésnek tehetjük ki a pattanást.

A mobiltelefonodon, az autó kormányán, a számítógéped billentyűzetén csak úgy hemzsegnek a baktériumok. Ha gyorsan és nyom nélkül akarod eltüntetni a pattanásodat, el kell szigetelned a

felülfertőzéstől, és kezelned kell a gyulladást.

Végre egy célzott fegyver a pattanások ellen

Fedezd fel a NORMADERM HYALUSPOT kezelést!

Akár 2 óra alatt elpusztítja a pattanást okozó baktériumok 99%-át, és 48 óra alatt eltüntetheti a pattanást.

Vidd fel naponta kétszer közvetlenül a pattanásra:

A pattanást okozó baktériumok 99%-át akár 2 óra alatt elpusztítja.

A pattanás 48 óra alatt nyom nélkül eltűnhet.

Áttetsző gél, amely gyorsan felszívódik és láthatatlan védőréteget képez. Nem zsíros, nem ragad. Higiénikus hűsítő applikátora azonnal megnyugtatja a bőrt.

A hialuronsav láthatatlan védőtapaszt képez, amely megvédi a pattanást a felülfertődződéstől. A szalicilsav és az LHA gyulladáscsökkentő hatásával segíti a bőr megújulását és megelőzi a hegek, nyomok kialakulását.

Minden bőrtípusra, még az érzékenyre is.

Mindenkinek, akinek legalább havonta egyszer van egy pattanása.

További információért kattints ide >>

Oszd meg másokkal is!
Mustra