A Nyilasok új szerelemre, a Szüzek komoly döntésekre számíthatnak- asztrológia előrejelzés 2. rész

Általánosságban mindig nehéz válaszolni arra a kérdésre, hogy kinek milyen éve lesz. Ráadásul mindenki másra kíváncsi: slágertémák mindig a párkapcsolat, a szerelem, a karrier, illetve az anyagiak. Az biztos, hogy jövőnket a jelenben alakítjuk, és ha szorgalmasan dolgoztunk azon, hogy az elmúlt év nehézségeit magunkra vetítve megértsük és feldolgozzuk, a siker az újesztendőben nem marad el.

Őszintén magunkba nézve, magunkból kiindulva lehetnek sejtéseink a jövőnkre vonatkozóan, hiszen mindenki azt kapja, amire lelke kész. A kérdésekre a pontos választ csak a pontos születési horoszkópunkból tudhatjuk meg asztrológus segítségével. Ennek hiányában álljon itt  a 12 jegyre vonatkozó általános előrejelzés, mely nem csak a napjegyre, de aszcendensed jegyére is vonatkozhat.

KOS

Merj bátor lenni, de kerüld a túlzásokat. Itt az ideje, hogy gyökeresen megváltoztasd az életed. Ez az év elhozhatja azokat a munkahelyi sikereket, amiket régóta dédelgetsz magadban. Új vizekre evezve megcsillanthatod vezetői képességedet is. Ebben a Jupiter lesz legnagyobb segítségedre. Az új élmények nyughatatlanná és türelmetlenné tesznek. Törekedj az együttműködésre, különben az értelmetlen konfliktusokkal felesleges frusztrációt gerjesztesz a csapaton belül, mely hosszú távon sem vezet sehova. Utazási kedved is megnő, azonban kerüld a felesleges kiruccanásokat, csökkentve a balesetveszélyt. Cselekedj, ragadj meg minden lehetőséget, még akkor is, ha kapkodásnak tűnik, utólag is tudod majd korrigálni a helyzeteket.

BIKA

Az év első hat hónapjában hosszú távú terveid megvalósítására kell koncentrálnod. Ezt követően a Jupiter saját jegyedbe lépve segíti lehetőségeidet, ahogyan azt 11-12 évvel ezelőtt is tette. Bármennyire is kaotikus éved lesz, feltűnés nélkül tedd a dolgod. Júniustól új kötelezettségeket rónak rád, és ha nem vállalod, szakmai életed fenekestül felfordulhat. Pénzügyeidben nehézségek várhatók. A felszínre törő feszültség nagyobb problémákról árulkodik, amelyek megaoldására több időt kell hagyni. A napi stressz mellett ne felejtsd el, hogy egészséged megőrzése is egy hosszú távú befektetés. Kitartásod és türelmed átsegít az élet minden nehézségén.

IKREK

Fantáziádat ne hagy szabadon szárnyalni, különben a lehetőségeid is illúziók maradnak. Ha önmagadat is ugyanazzal a kíváncsisággal fedezed fel, mint amivel a világot szoktad, sokkal előbb lépsz át saját korlátaidon, és sikerül elérned vágyaidat. Az idei év sikere azon múlik, mennyire tudsz elszakadni múltadtól, és mennyire vagy kitartó és kreatív hogy megteremtsd egy új kapcsolat alapjait, először saját magadban. A valódi találkozás csak ezután következhet. Egyre több kisebb projekttel bíznak meg, és egyre jobban érdekel, hogy munkádnak milyen hatása van másokra, magadra. Ha hiszel abban, amit csinálsz, megalapozhatod a karriered. Ha munkád nem elégít ki, túl sok energiát ne tegyél bele, találj olyan egyéb feladatot, mely mások javát szolgálhatja.

RÁK

A végeláthatatlan otthoni feladatok frusztrálhatnak és a munkahelyeden is megnő a teendők listája, különösen tavasszal. Ne idegeskedj azon, ha nem tudsz annyit spórolni, mint szeretnél, jobban jársz, ha élvezed a jelent és haladsz az árral. A túlzott költekezésre figyelj oda az év első hónapjaiban. Ahogy nő az önbizalmad, úgy vonzod magadhoz a pénzt. A munkahelyi őrült tempó kevés időt hagy a családodnak. A bizonytalanság többször is eluralkodhat rajtad, ha görcsösen ragaszkodsz a múlthoz. El kell engedned és bármennyire is ijesztőnek tűnhet a jelen, a jó dolgok csak ezután érkeznek életedbe. A július 1-i napfogyatkozás jegyedben jelentős változásokat indít el érzelmi életedben.

OROSZLÁN

Ha tele vagy kreatív energiával, bármit el tudsz kezdeni az elejéről. Szakmai életedben komoly lépéseket kell tenned, és ideje magasabbra tenned a mércét. Ne a körülményeket okold a kialakult helyzet miatt, hanem lásd meg benne az új lehetőségeket, hogy új területeken próbálhasd ki magad. A pénzügyek és értékrend közötti nézeteltérések megrendíthetik meglévő kapcsolatodat. Ahhoz hogy kapcsolatod ugyanazon a hőfokon lobogjon otthon is, társadnak is többet kell fejlődnie. Pörgő stílusoddal nem könnyű lépést tartani.  Minél többet fedezel fel magadból, elengedve a korlátokat, annál többet hagysz magad mögött és lépsz a magad útjára. Számodra a kiteljesedés éve lehet 2011.

SZŰZ

Hatalmas változásokon, kemény döntéseken és próbatételeken vagy túl. Szerelmi életedben érzelmi drámákra, nehézségekre számíthatsz még idén is, és meg kell harcolnod a céljaidért. Érettebb lettél, és már a bölcsebb és érettebb személyiségeddel vívod a harcot. Pénzügyi helyzetedre jobban figyelj oda, mert ami könnyen jött, könnyen is megy, tegyél félre pénzt. Az áprilisi telihold idején komoly döntések meghozatala előtt állsz. Ne arra figyelj, ami hiányzik az életedből, hanem arra, ami megvan!

MÉRLEG

Ha azt érzed, hogy a régmúlt elképzelései az életről és a magadról alkotott képről megdőlnek, jó úton jársz. Megbékélni a belső problémákkal többet ér, mint másokkal jól kijönni. Ez az év elindít saját utadon. Ne halmozz fel túl sok információt a környezetedről, mert ez feleslegesen elnyomja ösztöni lényed, és megérzéseidet. Ne pazarold az idődet felesleges szituációkra, teremts új és értékes helyzeteket. Munkahelyeden nagy versenyre kell számítanod. Több olyan pillanat is lesz életedben, amikor el kell gondolkoznod azon, hogy egyazon versenyszámban indulsz-e a többiekkel.

SKORPIÓ

Ebben az évben emberi kapcsolataid kiemelt fontossággal bírnak, mind a munkádban, mind a magánéletedben. Szerelmi életedben nagy változások várhatók, amelyek hosszabb távon is kihatnak életedre. Ne érd be kevesebbel, de teremts egyensúlyt irreális elvárásaid és a valóság között. Nagy átalakulásban vagy benne, ami már 2 évvel ezelőtt elkezdődött, és még folytatódik. Egyre érettebben kezeled a konfliktusaidat, azonban az, hogy a problémákat időnként besöpröd a szőnyeg alá, még nem diplomácia. Az időzítésen mindig sok múlik, viszont az adott problémát célszerű abban az időpillanatban tisztáznod, különben értetlenséggé fajul. Ha ezt ügyesen kezeled, több sikeres kapcsolatra tehetsz szert, mint valaha.

NYILAS

Szíved újra lángra lobban és szerelmi életed változatosabb lesz, mint valaha. Az új élmények meglévő kapcsolatodat is veszélyeztethetik és partnercsere kérdése is felvetődhet. Munkahelyeden csapatjátékossá kell válnod, hogy legyenek támogatóid a megnövekedett feladataidhoz. Az év első felében merj szárnyalni és elengedni a fantáziádat, játékosságodat, és bártan kockáztass, légy bevállalós. Az év második felében azonban komoly feladatokra kell koncentrálnod, és figyelj oda arra, hogy csak annyit beszélj, mint amennyit hallgatsz.

BAK

A változásoknak még mindig nincs vége, noha 2010-ben kissé megtorpantál. Még számos cél van előtted, amit el kell érned. De először oda kell állni a startvonalhoz. Ehhez komoly bátorságra és erőre van szükséged. Jobban teszed, ha magadtól állsz oda, mintha vonszolnának. Az otthon melege és a karrier gondolata között imbolyogsz. A családi és szakmai felelősség közötti egyensúly megteremtésének „hogyanja” ismét szembesít korábbi problémákkal. A feszültséget csak a rugalmasságod növelésével tudod enyhíteni. Ez az év jó kereseti lehetőséget hozhat számodra.

VÍZÖNTŐ

A Neptunusz április 4-én kilép jegyedből, így végre ismét tisztán láthatsz, mert véget ér a 12 éve tartó bizonytalanság és ködösség érzése. Ezzel megszűnik túlérzékenységed is, és ismét tárgyilagosan látod a dolgokat. Ötletekben gazdag éved lehet, amely anyagi előnyökkel is járhat. Új gondolkodásod, új nézőpontod, mely szintén az elmúlt években alakult ki, idén végre megnyilvánulhat és szárnyra kaphatsz. Nagyobb térre lesz szükséged, és lehet, hogy otthonodban is változtatni akarsz. Ne csak a fizikai teret tágítsd magad körül, hanem találj nyugalomra, találd meg belső otthonodat. Így le fogod tudni győzni a mindennapi gondokat és érzelmi problémákat.

HALAK

Az elmúlt évek stresszes egzisztenciális és érzelmi hullámvölgyei sok új dologra megtanítottak és új értékrendet hoztál létre, új alapokra helyezted személyiséged és újfajta jövőképet alakítottál ki. Ezekre az alapokra kell most építkezned, elsősorban anyagi és szakmai vonatkozásban. Fontos, hogy a sikerek hatására ne bízd el magad. A tavasz új pénzkereseti lehetőséget ígér. Kapcsolataid pozitívan alakulhatnak, ha ügyelsz arra, hogy senkit nem kényszeríts a te céljaid követésére.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek