Oscar-díj a szárnyas csomagolásáért (X)

Zanza!

Az Oscar-díj nem szorulna különösebb magyarázatra, de lássuk be, van abban némi pikantéria, ha egy szárnyast, mi több, annak csomagolását jutalmazzák Oscarral.

cikk-tipus-altalanos

valdor-szarnyasA HUNGERIT Zrt. Darfresh® technológiával csomagolt Valdor baromfi termékei tavaly októberben megnyerték a „csomagolás Oscar-díjaként” számon tartott WorldStar for Packaging díjat.

S hogy miben érhető tette az Oscar-díjas csomagolás? Többek között abban, hogy cseppmentes zárást biztosít, így a termék szivárgás- és szennyeződésmentesen tárolható, szállítható, garantált a higiénia és a biztonság, a hús eltarthatósági ideje pedig 12-16 napra növekszik. Ahhoz, hogy élvezhessük a baromfi húsának értékeit és a benne rejlő tápanyagok is legjobb formájukban jussanak el hozzánk, a legfontosabb, hogy a hús megőrizze frissességét. Erre jelent garanciát a Hungerit Zrt. Valdor baromfi termékeinek 2008-ban megújult csomagolása, melynek segítségével  a baromfihúsok minőségi kompromisszumok nélkül jutnak el a fogyasztókhoz.

valdor-dij„Büszkék vagyunk a csomagolástechnológiai elismeréseinkre: minden ilyen díj egyúttal biztosíték a fogyasztóinknak is, hogy termékeink vásárlásával első osztályú, friss, tápanyagban gazdag húsokat tesznek a családi asztalra. Számunkra vásárlóink elégedettsége és pozitív visszajelzései felérnek bármilyen szakmai elismeréssel” – mondta Tóthné Kecskés Mária, a HUNGERIT Zrt. belkereskedelmi és marketing igazgatója a díj kapcsán.

A szárnyas húsok rendszeres fogyasztása a kiegyensúlyozott táplálkozás fontos része, de legalább annyira lényeges, hogy friss és jó minőségű terméket válasszunk, ami ugyebár egy „Oscar-díjas” csomagolásban garantáltan frissen, fitten kerül az asztalunkra.

 

Blogmustra