Könyvajánló: Terka a piacon

terkakonyvÖrömmel mutatunk be egy mesekönyvet, amit az anyukák szívesen vesznek le a polcról és amiért odavan az igazi közönség, a gyerekek.


Emellett gasztro vonalon is erős, ezért csak ajánlani tudjuk mindenkinek, akinek 1,5-5 év közötti gyereke van!

Tombol a piac szezon, a kofáknál halmokban állnak a friss, harsogó, ropogós tavaszi zöldségek, nem is lehet véletlen, hogy a kiadó ezt az időszakot választotta a Terka a piacon című mesekönyv megjelenésére. A könyv kis rajongói – mert a megjelenés óta már sokan vannak – maguk is Terka nyomába eredhetnek édesanyjukkal a szombati bevásárlás közben, ha éppen úgy tartja kedvük. Mi ezt a tevékenységet nagyon támogatjuk, hamarosan piackörképpel segítjük a szombati családi kiruccanást.

A Terka a piacon egy igazi mai, jófej mesekönyv, ami amellett, hogy az anyukák is szívesen veszik kezükbe, a kicsiket is biztosan magával ragadja. A történet főszereplője a cingár kislány, Terka, aki édességen kívül nem nagyon szeretne mással táplálkozni. Terka anyukája nem tud megbarátkozni ezzel a gondolattal, ezért kézen fogja finnyás kislányát, és elviszi magával a piacra. Innentől a gyerekek végigkísérhetik kedvenceiket, a Zsonglőr Borsókat, Bravissimo Brokkloit, Karottát, Sütőtök Stefit és barátaikat, ahogy részt veszenek a nagy borsókalandban.terka_copy

Igazi kedves mesekönyv ez, amely külcsín és tartalom tekintetében is nagyon rendben van. A rajzok nem bonyolultak, viszont nagyon szerethetőek. Minden oldalon van több olyan részlet is, amit a kicsik boldogan fedeznek fel – titkos szereplő a cica és a kismadarak, akikről szó nem esik ugyan, de minden oldalon felbukkanak és valami vicceset csinálnak. A történet gyorsan magával ragadja kis olvasóit, hiszen könnyen Terka helyébe képzelhetik magukat. A rossz evő gyerekek viszontlátják önmagukat Terkában, a jó evők pedig örömmel ismernek rá kedvenceikre a piac hőseiben.

Terka fent van a Facebookon, itt megtalálhattok minden infót a hamarosan megjelenő folytatásról is. A könyv a Manó könyvek gondozásában jelent meg, a honlapjukon Terkának saját oldala is van letölthető játékokkal.

Oszd meg másokkal is!
15%
4990 Ft
4242 Ft
15%
4299 Ft
3655 Ft
Mustra