JóReggelt! Nincs kifogás, hogy kihagyd a reggelit!

Ezentúl nincs kifogás,
hogy kihagyd a reggelit!


Öntsd a ropogós JóReggelt! Mini-t tejbe vagy joghurtba, és élvezd a fantasztikus ízeket! A válogatott gabonákból készült ropogós és finom JóReggelt! Mini (50g) – egy kiegyensúlyozott reggeli részeként – 4 órán át folyamatosan és fokozatosan felszívódó szénhidrátokkal látja el a szervezeted, így energiával lát el egész délelőtt!
Keresd az üzletekben a gabonapelyhek polcain
mézes-mogyorós és kakaós ízekben!

Szuper reggeli hozzávalói:

Regisztrálj, hogy küldhessünk Neked egy reggeli csomagot! Szólj a kollégáidnak is!

Adataim:

Email címet csak azért kérünk, hogy szólhassunk Neked, ha hiányos, vagy nem egyértelmű a szállítási cím. Az adatokat a kiszállítást követően megsemmisítjük.
A reggeli csomag tartalma: 1 darab mézes-mogyorós ízű JóReggelt! Mini (50g) mintatermék és 1 darab 0,2l-es Boci UHT tej.

Figyelem! A termékmintát és a tejet a készlet erejéig magyarországi címekre szállítjuk ki a regisztrációban megadott címre. A kiszállítást egy alkalommal kíséreljük meg a regisztrációt követő öt munkanapon belül 9:00 és 17:00 óra között munkanapokon. Adott név+IP cím+emailcím-re csak egy reggeli csomagot áll módunkban kiszállítani.
Visszaélés gyanúja esetén a szervező az akció visszavonásának jogát fenntartja.

Adatkezelés A játékos a regisztráció tényével önkéntesen és feltétel nélkül beleegyezik, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a Mindshare Médiaügynökség Kft. kezeli. Adatfeldolgozó a Mindshare Médiaügynökség Kft. (székhelye: 1037 Budapest, Lajos utca 80.) Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében a regisztráció során az e-mail cím önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Mindshare Médiaügynökség Kft. a játékban résztvevő termékminták kézbesítésének során esetlegesen felmerülő nehézségek miatt az itt megadott e-mail címére elektronikus tájékoztatást küldjön. A regisztrációnál tett jóváhagyó nyilatkozatát Ön bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonhatja az info-hun@mindshareworld.com email címen, vagy postai úton, a Mindshare Kft. részére, a 1037 Budapest, Lajos utca 80. postacímre küldött levelében. Az adatkezelés célja, hogy a Mindshare Médiaügynökség Kft. mellett a Szervező a játék eredményéről értesítést küldjön a számára. Az adatok 2011. szeptember 1. napján törlésre kerülnek. A regisztrációs ív kitöltésével és elküldésével az érdeklődő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az abban megadott adatait a Mindshare Médiaügynökség Kft. a fenti célból és módon kezelje. Az adatszolgáltatás az érdeklődő részéről önkéntes.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek