Átverés a McDonald’s egészséges zabkásája

Egészségtelen és megtévesztő a McDonald's zabkása reggelije. Egyszerű fogással gyors és egészséges reggeli készíthetünk a drága gyorséttermi készétel helyett.

Az étteremlánc legújabb, Amerikában már bevezetett reggelijének leírása 100 százalékban természetes, teljes kiőrlésű zabot, mazsolát, friss áfonyát és ropogós almát ígér. A valóságban azonban zab, cukor, túlédesített szárított gyümölcsök és még 11 olyan dolog kerül tányérunkba, amit nem szeretnénk a konyhánkban látni – írja az Enviromom.

Inkább mi magunk készítsük el

Ez a reggeli müzli majdnem annyi kalóriát tartalmaz mint egy sajtburger és az ára egy dupla hamburgernél is magasabb. Helyette inkább előrefőzött zab, mogyoró, dió, fahéj és valódi szárított gyümölcsökből készítsünk előző este keveréket, amit akár a munkahelyünkre is magunkkal vihetünk. Ezt csak fel kell önteni tejjel és egy percre a mikróba tenni – tanácsolja a cikk szerzője. Így sokkal egészségesebben, és a gyorséttermi ár töredékéért reggelizhetünk meg.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.