18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nézze meg ezeket a melleket, mielőtt eltávolítják őket

A legnagyobb közösségi portálok irányelveibe nem férnek bele a fedetlen női mellek, így rendszerint eltávolítják azokat a képeket, amiken látszódnak. Ez nem újdonság, a jelenségre a #FreeTheNipple mozgalom keretében több híresség is felhívta már a figyelmet, most azonban egy mellrák elleni kampányt is építettek az érthetetlen szabályozás ellen- írja a New York Times.

A Check It Before It's Removed (kb. Nézd meg, mielőtt eltávolítják) egy szójátékra épül, és nőnapon indult útjára a Pink Ribbon Germany jóvoltából, a célja pedig az volt, hogy a félmeztelen fotókkal felhívja a figyelmet az önellenőrzés fontosságára. A képeket – nem nagy meglepetésre – elég hamar törölte az Instagram, de a kampány honlapján még mindig elérhetőek.

checkit
Checkitbeforeitsremoved.com
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint öt évvel ezelőtt több mint félmillió nő halt meg mellrák miatt, és egy részüknél szó szerint életmentő lett volna, ha időben felismerik a betegséget, aminek szemmel látható tünetei is vannak. A szervezet egy videót is készített, amelyben bemutatják azt a pár perces folyamatot, amivel otthon ön is megvizsgálhatja a mellét. Bár ez alapján nyilván nem lehet diagnózist felállítani, de fontos, hogy időben észleljük a változásokat. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra