18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

10 dolog, amit nem biztos, hogy tudott a péniszről

Tudta, hogy a pénisz a dohányzástól összemehet, akárcsak akkor, ha nem használja eleget? Vagy hogy a leghosszabb hímtag több mint 34 centis? Nemrég már megtudhatott jópár érdekes tényt a hüvelyről, most itt van pár a férfiak legbecsesebb szervéről is, olvasson tovább!

tk3s 20090515 jab c40 326
C40 / Northfoto

Sok hűhó 6 másodpercért

Bizonyára ön is hallott már arról, hogy míg a nők szex során nem feltétlenül az orgazmust tartják a végcélnak, a pasik esetében ez azért máshogy van: náluk nem kerek a történet csúcspont nélkül. Pedig az övék mindössze 6 másodpercig tart, miközben a nőknek 23 másodperc jut belőle - írja az iflscience.com.

A dohányzás bizony nem csak az egészségnek árt

Számtalan cikk és tanulmány született már a dohányzás káros hatásairól, de mindezek - valamint a a cigi ára - ellenére is rengetegen hódolnak még ennek a szenvedélynek. Pedig - és a férfiak most jól kapaszkodjanak meg -, a dohányzás az érkárosító hatása miatt akár 1 teljes centivel is megrövidítheti a péniszt. Hatalmas potenciált (bocs) látnánk egy ilyen megközelítésű leszoktató kampányban.

A körülmetélés életet menthet

Ma az újrahasznosítás korát éljük, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy a tudomány a körülmetéléskor eltávolított bőrt is képes felhasználni, ráadásul nem is akárhogyan! Az orvosok ugyanis 23000 m2 új bőrt tudnak növeszteni egyetlen fitymából, amit égési sérülések kezeléséhez használnak bőrátültetés céljából.

Csak kevesen hajlékonyak eléggé

Állítólag szinte nincs is olyan férfi, akinek ne fordult volna már meg a fejében, milyen lenne, ha képes volna az autofellációra, azaz önmaga szájjal történő kielégítésére. De általában hiába a sok gyakorlás, nyújtás, jóga, a legtöbben képtelenek rá. Ne csüggedjen, 400 pasiból 1 azért így is képes rá, de kérjük, csak óvatosan próbálkozzon, a Clerks óta tudjuk, hogy ennek is meglehetnek a maga veszélyei. 

Van, aki a fején hordja

Mindenféle trágár jelzőt félretéve igen, létezik, aki - ha nem is a feje helyén, de - valóban a fején viseli a hímtagját. Szerencsére egy Phallostethus cuulong nevű hal az illető, amely itt – pontosabban az állán – hordja a péniszét, ami az arányokat nézve ráadásul nem is kis méretű.

Bumeráng alakú

Tudta, hogy a pénisz hossza közel a duplája annak, ami a hasüregen kívül látható? És hogy misszionárius póz közben szabályos bumeráng alakot vesz fel? Többek közt ez is nagyon jól látszik azokon az MRI felvételeken, amelyek a tudomány nevében szeretkező párokról készültek a közelmúltban.

Az első helyezett

A pasiknál a férfiasság jelképe a nagy pénisz, így mindenki nagyobbat akar. Hogy mekkora a ma ismert legnagyobb méretű hímtag? Valamivel hosszabb, mint 34 centiméter, melynek büszke tulajdonosát természetesen azonnal meg is környékezte a pornóipar - amit ő elutasított. További érdekesség: a korábbi legismertebb péniszrekorder, az egykori pornószínész, John Holmes hímtagjának hiteles méretét valójában nem is tudni: 25-től 38 centiig terjednek a becslések.

Edzésben kell tartani, ha nem akarja, hogy összemenjen

Számtalan vicc alapját képezi, hogy a pénisz mekkorára zsugorodik a hideg vízben, ez azonban nem jelent tartós méretcsökkentést. Amint azonban feljebb már szó volt róla, a dohányzástól tartósan zsugorodhat – ahogy attól is, ha tulajdonosa nem használja eleget. A webmd.com szerint ugyanis ilyenkor a pénisz testét alkotó szövetek veszítenek a rugalmasságukból, aminek következtében 1-2 centivel is (!) megrövidülhet a hímtag. Szóval a cölibátust fogadott dohányzó férfiak most már tényleg gondolkodjanak el egy alapos életmódváltáson.

7 kalória

A sperma tele van értékes tápanyagokkal, hasznosítására most nem írnánk tippeket. De hogy számadatokkal is hozzájáruljunk tudása bővítéséhez: tudta, hogy egy teáskanálnyi anyagban 7 kalória van?

Veszélyes is lehet

A megfelelő higiénia mind a női, mind a férfi nemi szervek esetében elengedhetetlen, hiszen enélkül – a szimplán gusztustalan élmények mellett – a fertőzésveszély is megnő. Ráadásul egy péniszen 42 különböző fajta baktérium tanyázik, melyek száma körülmetéléssel csökkenthető, hiszen az anaerob baktériumok leggyakrabban a fityma alatt megbújva találhatóak.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra