Hajtogasson cserepet alig 5 perc alatt!

For Greenies nevű blogon találtunk egy nagyon helyes cserepet, amely maximum öt perces munkával kivitelezhető, és nem kell hozzá semmi más, csak némi újságpapír. Nálunk csak napilap volt, de fényesebb papírból is kivitelezhető a cserép, és vastagságánál fogva tartósabb is. Aki azt mondja, hogy mi értelme van a papírból hajtogatott cserépnek, hisz nem túl kompatibilis a vízzel, annak csak azt tudjuk mondani, hogy elsősorban palántázásra érdemes használni, mondjuk a tejfölöspohár helyett.

A tárolóba egyébként kerülhetnek csetreszek, aprópénz, vagy épp hajcsatok, átfestve pedig bármilyen lakás hangulatához passzol. Ha díszitésként használjuk, akár egy cserép is kerülhet bele, több növényt egymás mellé téve igen jól mutat.

A cserép kialakításához maximum 5 perc kell, és némi pontosság, de nem történik semmi, ha nem sikerül tökéletesen pontosra a hajtogatás. Ezért gyerekekkel is jó móka lehet, nekik kereshetünk egy régi Dörmögő-dömötört vagy egyéb lapot, azokat ráadásul viszonylag vastag papírra nyomták.

Oszd meg másokkal is!
Mustra