no

Így lehet régi csipketerítőből karácsonyi dísz

A karácsony közeledtével szinte mindenkin eluralkodik a díszíthetnék. Előkerülnek a girlandok, gömbök, adventi koszorúk, gyögyfüzérek, erkélykorlátról csüngő Mikulások, szóval csak az ízlésünk szab határt annak, milyen giccsel.sújtjuk a velünk élők szépérzékét. Amennyiben érzünk magunkban elég kreativitást, könnyen elkészíthetünk egy különleges és egyedi karácsonyfadíszt, még giccshatáron innen: a hópelyheket idéző csipkegömbhöz csak egy régi csipketerítő szükséges. Ezzel nem csak rengeteg pénzt spórolhatunk meg, de remek program is lehet akár az egész család számára.

A karácsonyi csipkegömb elkészítése igazán gyerekjáték, és ha hozzávalók esetleg nem lennének otthon, és mindet meg kellene vennünk, akkor sem kerül 800-1000 forintnál többe az egyszeri bevásárlás. Ráadásul ezzel a befektetéssel már egészen nagy családot és kiterjedt baráti kört is el tudunk látni karácsonyi ajándékként csipkegömb dísszel (feltéve persze, hogy a nagyi régi, kiégetett, már épp kidobni akart csipketerítője is kellő méretű; és azt is, hogy nem az Ecserin vásároltunk iszonyú drágán valami muzeális darabot).

Alább a galériában lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül a csipkegömb karácsonyfadísz. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, meglepően egyszerűen meglepően látványos végeredményt kaphatunk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek