no

És a seggem a felére csökken

Öt héten keresztül járok zsírbontásra, ahol megígérték, hogy leolvasztják a télhájam. Vettem kupont, mert már mindenre adnak, a kérdés csak az, megéri-e. Körkép és első hét.

Noha nagyon kerestem, nem találtam olyan egészséggel vagy női szépséggel kapcsolatos szolgáltatást, amelyre a kuponbiznisz (Bónusz Brigád, Kupon Világ, Qponverzum) ne adna egy, az átlagosnál olcsóbb árat. Az ismerősök és kollégák körében végzett félreprezentatív körkérdés inkább biztató végeredménnyel zárult, úgyhogy vettem egyet, de erről később, jöjjenek először az ő tapasztalataik szépségápolás és egészség témájában.

Kupon?

Online akció, amelynek lényege, hogy az egyes szolgáltatók olcsóbban kínálják kezeléseiket, ha azt kupon formájában rendeljük meg. A kuponokat erre specializálódott oldalak értékesítik. A szolgáltatóknak ez azért éri meg, mert bár mindent olcsóbban adnak, de csak akkor, ha elég sokan vásárolnak náluk.

Minden, kuponokat árusító oldalon van leírás a pontos működésről, ha bizonytalanok vagyunk, érdemes ott tájékozódni arról, hogyan működik a kuponbiznisz. Ha egy szolgáltatást kiválasztottunk, érdemes megnézni, milyen értékelések érkeztek róla, illetve pontosan milyen helyen és körülmények között jár az nekünk - így el lehet kerülni, hogy a jól hangzó ajánlat helyett bóvlit kapjunk.

Igazából megérte

"Több kupont is kipróbáltam, ami a legjobban bejött, az talán az aerobikos volt. 4990 forintért kaptam hat edzőtermi edzést, és két zumba-alkalmat. A zumbát nem akartam, és megengedték, hogy inkább edzésre váltsam. Az edzés jó volt, a terem pedig olyan, amilyennek leírták, elégedett voltam" – mondta el Erika. Vett egy négy alkalmas fogyasztókezelést, azt is jónak találta: "egy tekercselős-ultrahangos dolog volt, de nemcsak abból lehetett választani, ami a kupon leírásában szerepelt, hanem más szolgáltatásokat is ki lehetett próbálni. Ez 14790 forintba került."

Ágnes a pasijának vett egy kezelést: egy belvárosi szépségszalonba, férfiaknak szóló kozmetikai szolgáltatásként hirdették, 5990 forintért (15 ezer helyett). "Extra kezeléseket, spéci szolgáltatásokat ígértek, azért is került volna 15 ezerbe. Igazából megérte, mert kipucolták a fejét, de nem tapasztalt nagy maszigálást, és nem érezte azt, hogy tizenötnek néz ki."

János a cifra, "Masszíroztasd ki magadból a mérgeket! Thai talpmasszázs állapotfelméréssel" nevű kupont vette meg, és utólag is örül neki. "3920 forintba került. Kicsit nehezen jött össze, egyszer én, egyszer a masszőr mondta le, utóbbi miatt kaptam egy ingyenes alkalmat is. Az állapotfelmérést a szakmája szerint komolyan végezte, közben kellemesen elbeszélgettünk, és minden kérdésemre válaszolt közben. Pezsdítő érzés, ajánlanám másnak is" – részletezte a kezelés menetét. Hozzátette, nyomát sem érezte annak, hogy rá akarnák beszélni extra kezelésekre, bármilyen kamuproblémára hivatkozva. "Azt mondták,  egészséges vagyok, és az ajándékbónuszomat adjam inkább a barátnőmnek – de ha jól esett, menjek vissza én."

stockfresh 363795 massaged sizeM

Az exkluzív szalon lepattant fodrászat volt

"Nekem nagyon nem jöttek be – az exkluzív szalon valami lepattant fodrászat volt, a kezelések, amiket olyan szépen leírnak, nem voltak mások, mint egy hajmosás és balzsam. És a vágás sem volt jó" – mondta Tímea, aki 3490 forintért élte át a kalandot, amelyet "4 lépéses hajszerkezet újjáépítésként" hirdettek. Hasonló tapasztalatai voltak a kozmetikában is. "Kicsi, nem túl jó hely, nem túl jó kozmetikussal, ő viszont elmondta, hogy a vásárlók 50-60 százaléka használja fel a kuponját. Én most már csak úgy veszek, hogyha ismerem a helyet, vagy nagyon jól utána tudok nézni a neten, mert pici szar kis szalonokat (fodrászat, kozmetika, masszázs) mindenféle elit helynek állítanak be." Ez egy növényi őssejtes arckezelés volt, 8990 forintért (24 ezer forint helyett).

stockfresh 780694 haircare sizeM

Édesanyjának vett egy két alkalmas masszázst, 2390 forintért, ez sem volt sikertörténet ("anyu a másodikra el se ment"), a "panorámaröntgen és fogászati vizsgálat" megnevezésű akciót viszont jónak találta ("34 ezer helyett 6000, csak nem adták oda utána a röntgenfelvételt"). "Ja, és a legbénább, teljes testes bronz barnulás festős kupon 6000 helyett 2500-ért, máig nem tudom miért vettem ebből hármat. De csak egyszer mentem el. Most látom mennyi pénzt kidobtam ilyen szarokra. Ami szuperjó volt, az a kínai éttermes kupon, az szépségszalon volt a gyomornak."

És akkor belevágok

Új élet zsírpárnák nélkül! 5 alkalmas 3 fázisú kavitációs zsírbontás 9990 Ft-ért. Ezt ígéri az a kupon, amit megvettem. A leírás szerint ez egy olyan, műtét nélküli beavatkozás, melynek során az első fázisban a zsírrétegbe juttatott ultrahang megtöri a zsírsejteket, aztán a második fázisban a szétgyilkolt zsír a nyirokrendszeren és a kiválasztó szerveken át a vizelettel együtt távozik. A harmadik fázis a kötőszöveteim megújítására és feszesítésére hivatott. Szóval leverik rólam a zsírt, kipisilem, és olyan feszes lesz a seggem, hogy csak na. És elvileg javul a keringésem, meg csökken a narancsbőröm. Időpontot foglalni ugyan nem volt egyszerű, mert kicsit későn kaptam észbe, de elnézőek voltak, és még elfogadták a jelentkezést. Egy keddem és négy péntekem a zsírbontás jegyében zajlik majd.

stockfresh 1592044 procedure-for-women-buttocks sizeM

A szolgáltatást kínáló kozmetika tényleg elegáns és kellemes hely, maga az eljárás pedig pontosan úgy zajlott, mint ahogy azt ígérték. (Érzésre egyébként olyan, mintha kicsi tűkkel teleszurkált húsklopfolóval ütögetnének finoman két menetben, közben pedig, noha nem érezni semmit, olyan hangokat hallani, mintha valaki kitartóan fúrna fogat a közelben.) A kezelést végző, fiatal szakember állította, komoly változásokat fogok tapasztalni - a hasnál végzett eljárás például alkalmanként 2-8 centi mínusszal járhat - , csak tartsam be az előírást: igyak meg naponta legalább két és fél liter vizet. Megpróbálok. Aztán meglátjuk, feszes seggű Victoria's Secret modell lesz-e belőlem. Ha megígérték, tartsák is be!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra