5 férficeleb, akikre a legkevésbé sem gerjedünk

A külföldi celebvilág tele van népszerű, ám véleményünk szerint cseppet sem vonzó férfiemberekkel. A bő kínálatból most 5 olyat választottunk ki, akik a legkevésbé sem indítják be a fantáziánkat. És a tiédet? Szavazz!

1. Macaulay Culkin – Az örök gyerek

A Home Alone-ban (Reszkessetek, betörők!) 1990-ben felbukkant édes szőke kisfiúból valami bizarr forgatókönyv eredményeként ripsz-ropsz priuszos és elvált harmincas lett. A bökkenő csak annyi, hogy a kilencvenes évek legkapósabb gyerekszínészeként igencsak bájos jelenségnek számító Culkin népszerűsége az évei számának növekedésével fordított arányban csökkent, és nagyon úgy fest, hogy a közönség számára már örökké csak cuki egykori önmaga marad. Az örök gyerek. Az utóbbi 1-2 évtizedben leginkább csak amiatt hallhattunk róla, mert mindössze 18 évesen vette el barátnőjét, Rachel Minert, hogy aztán 2 év múlva szakítsanak, majd 2 év különélés után elváljanak. Culkin 2002-ben a legutóbb a Fekete hattyúban feltűnt Mila Kunisszal jött össze, az esetleges eljegyzésről felröppent hírek után végül 2011-ben bejelentették, hogy vége. Szegény Culkin.

2. Daniel Radcliffe – Mindenki Harry Pottere

A mai generációnak – az előbbi delikvenssel ellentétben – őt már nem kell bemutatni, hiszen a köztudatba Harry Potter megformálójaként ivódott be. Radcliffe 1989-ben született. Mindössze 21 éves, mégis a fél világ – már ami a tiniket illeti – a lábai előtt hever. Számunkra viszont a legkevésbé sem szexi, és ez nem elsősorban a korának köszönhető. Első blikkre a sótlan szó jut először az eszünkbe, illetve az, hogy minden fotón olyan, mintha akkor kelt volna ki az ágyból. Nem izgat (fel) minket különösebben. És téged?

3. Jim Carrey – Gumiarcú és ijesztő

Talán humorista vénája és hihetetlen mimikája – nem beszélve a mozgáskultúrájáról – teszi, de nagy valószínűséggel nem sokan fantáziálnak a 49 éves, gumiarcú Jim Carreyről. Egyik legismertebb szerepe, Ace Ventura, Az állati nyomozó sem sokat javít a helyzeten, viszont mentségére hozható fel az Egy makulátlan elme örök ragyogása és a Truman Show, amelyekben az érzelmesebb oldalát is megvillantotta – nem is akárhogyan. Ettől függetlenül mégsem érezzük úgy, hogy holdvilágos éjszakákon rá gondolva kellene telesírnunk a párnánkat. Persze sokan gondolják úgy, hogy a humor is lehet szexi... De azért mindennek van határa.

4. Sean Astin – A 40 éves Csavardi Samu

A '85-ös, Spielberg sztorijából született The Goonies (Kincsvadászok) című filmben debütált 14 évesen, ahol vékonyka volt és – a történethez hasonlóan – imádnivaló. Aztán, ahogy az lenni szokott, az évtizedek során a tapasztalat mellett jó pár kilóval is gazdagodott, és az sem sokat javított az összképen, hogy A Gyűrűk Ura-trilógia filmváltozatában egy alulméretezett, mégis elhízott hobbit szerepében került újra a figyelem középpontjába. Február végén töltötte be a negyedik x-et. Szerinted?

5. Owen Wilson – Büntető orr és bájgúnár kép

Az utolsó jelölt kiválasztásakor sokat vacilláltunk a görbe, karvalyba hajló orrú, 42 éves Owen Wilson és a Starsky és Hutchban a partnereként látható Ben Stiller között, végül az előbbi mellett döntöttünk – neki valahogy tenyérbe mászóbb a képe. A furcsán aszimmetrikus arcberendezés viszonylag ritka Hollywoodban, ezért mindenképp megérdemel némi elismerést, viszont jólfésült szőke hajzuhataga sem menti meg attól, hogy vonásai egy amatőr bokszoló benyomását keltsék. Akkor már inkább az öccse, Luke. 

Érdekességek