Ezt váltod ki a nőkből, ha autóban vagy edzőteremben pózolsz: a legriasztóbb viselkedések

GettyImages-598256640

Amióta világ a világ, a férfiak megpróbálják lenyűgözni a nőket különféle módszerekkel. Ami régen a vagyon, a rang, a kellemes megjelenés, az illően vonzó viselkedés vagy a tisztelet volt, az mostanra sok esetben autóvá, izommá, pénzzé, hatalommá vált.

Ha ma egy nő ismerkedni kezd online, alaposan megdöbbenhet. A férfiak nagy része ugyanis teljesen mást tart vonzónak, mint ő. Na de mik is ezek pontosan a nagy általánosságban? Először is ott az autó mint a legfőbb ismerkedési fegyver. A férfi meghosszabbítása, bionikus lába, mely akár kétszázzal is képes száguldani. Az élete része, amelynek olykor gyengédebb gondoskodásban és törődésben van része, mint az illető bármelyik hölgyismerősének. A motor mérete, a felnik, a lóerők, a hang, a gondos fényezés, a merész előzés mind örömöt vált ki a férfiból, de sajnos ezzel a legtöbbször egyedül marad. A nőket ugyanis igen ritkán hozza lázba a karosszéria, az egyedi rendszám vagy a felelőtlen, erőszakos vezetési stílus. 

Az aranyásók kivételével, akik egy férfi autójából annak vagyoni helyzetére asszociálnak, s már mérik is fel a prédát, az átlagos nő az autót egyszerűen csak használja, mint bármelyik másik gépet. Épp ezért nem vált ki belőle azonnali vonzalmat, ha kiszemeltje az autójában vagy amellett pózol összefont karokkal, esetleg a kocsi nagyszerű tulajdonságait ecseteli, vagy szándékosan száguldozik. Ez rögtön konfliktust szülhet, ami később az autóra fordított százezrek feletti vitatkozásban csúcsosodik ki, ha a páros egyáltalán eljut odáig. Egyszerű: autóval pótolni azt, ami belülről hiányzik, lehetetlen. Ezt pedig a számok is igazolják: több mint 5000 online társkereső felhasználót vizsgálva egy tanulmányban arra jutottak, hogy a kocsijukkal pózoló férfiak sokkal kisebb valószínűséggel randevúztak, és 100 megkérdezettből 1 nő nyilatkozott úgy, hogy jobban vonzódna valakihez, ha az a volán mögül mosolyogna a képen. 

Az autóban pózoló férfiak nem olyan vonzóak, mint hiszik
Az autóban pózoló férfiak nem olyan vonzóak, mint hiszikmixetto / Getty Images Hungary

A vonzó férfi szőrtelen és izmos?

Hasonlóan meglepő a férfiak izommániája is. Természetesen megvan az a réteg, amely él-hal a formás, kidolgozott, barnított és szőrtelenített testért, de ők vannak kevesebben. A többség nem vágyik feltétlenül konditeremben készített feszítős fényképekre, és élőben sem nyűgözik le az extra méretű muszklik, akármennyit is dolgozott és diétázott azok gazdája a siker érdekében. Ráadásul az izomépítéssel egy bizonyos szint felett rengeteg edzés – és szelfizés – jár, ami mind a randizástól veszi el az időt, sőt egyfajta életmódot kíván meg, amely olykor már a piperkőcség határát súrolja. A férfias kinézetre vágyó urak így épp az ellenkező hatást érhetik el. Azt persze ne feledjük, hogy mindig vonzó az odafigyelés, azaz ha egy férfi törődik az egészségével, és elfogadható mértékben edzeni jár, attól valóban kívánatosabbá válik. A rossz testtartás, a sörhas eltüntetésére irányuló erőfeszítések meghozzák gyümölcsüket, ráadásul az ép testtel nemcsak ép lélek, de kicsit több magabiztosság is jár. Ennek demonstrálásához azonban nincs szükség feszítős fényképekre, ha eljut odáig a kapcsolat, a kiszemelt hölgy úgyis maga szemrevételezheti az edzés eredményeit. A statisztika is igazolja, ezt ezer megkérdezett nőből csak 16% tartotta vonzónak a nagyon kidolgozott, izmos férfitestet.

Az edzőtermi szelfi pont ennyire mutat vonzónak
Az edzőtermi szelfi pont ennyire mutat vonzónakskynesher / Getty Images Hungary

Altesti művészet

Sajnos már a tizenévesekhez is leszivárgó trendről beszélünk, amely abból a faék egyszerűségű tényből fakad, hogy sok férfi számára a szex és az ismerkedés egyenlő a nemi szervével. Odáig már el sem jut, hogy ezzel mivé redukálja magát, ő fazoníroz, beállít és fotóz, majd boldog-boldogtalannal megosztja az eredményt. A legtöbb társkereső oldal ugyan szűri az intim fényképeket, de azért ki lehet cselezni a rendszert, sőt a szexpartnerkereső oldalakon tulajdonképpen követelmény a portéka bemutatása. A nők ezt egy kicsit sem szeretik – a megkérdezetteknek csupán 26%-a fogadta az intim képeket legalább némi örömmel, a leggyakoribb reakció az undor –, a férfiakat azonban ez mintha cseppet sem érdekelné. Nekik meggyőződésük, hogy a szex számukra legfontosabb eszközének mutogatása olyan hatással van, mint amikor a hím páva kitárja a farktollait: ámulatot várnak, s amikor ehelyett undort kapnak cserébe, próbálkoznak tovább másoknál. Miközben egy valódi ismerkedés során a nemi szervek mérete, állapota messze nem az első randi témája, sőt, a másodiké sem, s a nők sem tartanak igényt ilyen típusú bemutatóra. Ők ugyanis tudják, hogy a jó szexhez nem a méreten keresztül vezet az út. 

Ezúton kérjük a férfiakat, hogy mellőzzék a meztelen fotók készítését!
Ezúton kérjük a férfiakat, hogy mellőzzék a meztelen fotók készítését!Estradaanton / Getty Images Hungary

Az alfa-hatás

Sajnos még mindig tartja magát az a téves elképzelés, hogy egy férfinak alfa-hímnek kell lennie annak érdekében, hogy boldog párkapcsolatban élhessen. Elkerüli őket az a nagyon fontos információ, hogy még a farkasoknál sem úgy néz ki a rangsor, hogy jön az alfa-hím, aki a legtöbbet kapja a zsákmányból, és aki a legtöbb nősténnyel párosodhat, a többiek pedig vinnyogva irigykednek rá egy fa mögül. A farkasok falkában élő, intelligens állatok, akiknél minden egyes csapattagnak megvan a maga nagyra becsült és pótolhatatlan funkciója, ráadásul az alfa gyakran nőstény. Ezek után igen ironikusan hat, hogy mi, emberek még mindig az alfa kultuszát kergetjük. Igen, valóban léteznek az átlagnál jobban kinéző, megfejthetetlen kisugárzással rendelkező, vezető alkatú férfiak, ám ez nem jelenti azt, hogy a nők csakis őket szeretik, sőt. Egyetlen férfit sem tesz vonzóbbá az, ha túlzóan irányító, erőszakos, nagyképű, lenéző, főnökösködő, és azt gondolja, mindenkit megkaphat. Egyes pillangók ugyan vonzódnak ehhez a lánghoz, de ők hamar el is hamvadnak. A valóban magabiztos, az értékeivel tisztában lévő férfi, aki kíváncsi a partnerére, értékeli őt és egyenjogú kapcsolatra törekszik vele, mindenféle külön feszítés nélkül válik férfiassá és vonzóvá – talán pont azért, mert nem erőlködik. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra