Vicces, de rászoktam, hogy nem eszem

lebojt10_mEste egy szórakozóhelyen ünnepeltem magamat ananászlével. És láss csodát, udvarlóm is akadt az utolsó éjjelen. Egy léböjtölő vallomásai, az utolsó, 10. nap.

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

4. nap: Jártányi erőm sincs

5. nap: Hülyeséget csinálok

6. nap: Csoda történt

7. nap: Gyönyörűnek érzem magam

8. nap: Nem akarom abbahagyni

9. nap: Az utolsó próba: mandulás pisztráng

 

Tudom, viccesen hangzik, de a tizedik nap reggelén szomorúan ébredtem tudva, hogy véget ér a léböjtöm. Sosem gondoltam volna, hogy rá lehet szokni arra, hogy nem eszel. Úgy érzem, mintha hetek óta így élnék. Nem akarok szemetet venni magamhoz, jól érzem magam így a bőrömben, és nem akarom, hogy ez másképp legyen. Olyan csodálatos így minden, hogy nem tudom, hogy lesz ez holnaptól.

Udvarlóm is akadt az utolsó éjjel

Könnyű zöldséglevest tervezek a következő két napra, először csak a levét iszogatom majd, aztán a főtt zöldség is jöhet. Szépen, lassan térek majd vissza az evéshez. Spenót, hal, saláta is megfordul majd biztosan a következő napokban a tányéromban: vágyom rájuk. Használom a tornabérletet is, hiszen szeretném továbbra is tartani a súlyomat.

Este egy szórakozóhelyen ünnepeltem magamat – száz százalékos ananászlével és vízzel. Barátnőim megitták helyettem is a magukét. És láss csodát, udvarlóm is akadt az utolsó napon, egy helyes, magas, jóvágású fickó személyében. Meglátjuk, mi lesz belőle, mindenesetre randevút kért tőlem, úgy, ahogy azt illik.

A mérleg: tíz nap = mínusz négy kiló, csodás bőr, jó közérzet, és egy meghívás. Büszke vagyok a kitartásomra, és rendkívül csinos vagyok. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, aggódott, és annak is, aki nem.

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra