Vékony, könnyű, stílusos (x)

ujkepLegyen ultravékony, könnyű, csinos és okos - mármint a laptop. A legtöbben ezt szeretnénk, de rendszerint valamelyik jellemzőről le kell mondanunk, hiszen vagy szép és könnyű, vagy vaskos és ultraintelligens gépet kínálnak a gyártók.

Ezúttal azonban minden vágyunk egyszerre teljesülhet, ráadásul megfizethető áron, ha a Lenovo Ideapad U350 gépcsalád valamelyik modelljét választjuk.

A notebook különlegességét 17 mm-es vékonysága, és alig több mint másfél kilós súlya mellett elegáns külseje is adja. A kétféle finom, bőr hatású külső borítás kedvenc kiegészítőnk közé emeli az okos kis gépet. Utazáshoz nem csak ezek a tulajdonságai teszik alkalmassá, hanem a kis fogyasztású Intel® CoreTM 2 Duo processzor, amelynek köszönhetően egyes modellek akár 4-6 órán át is üzemképesek. Egy hosszú repülőúton kézipogyász helyett is magunkkal vihetjük, így a stílusos megjelenés mellett a szórakozás vagy a munka lehetősége is adott.

Az Ideapad U350 klaviatúráját meglepően ésszerűen alakították ki, az ilyen vékony és könnyű laptopoknál szokatlan ez a fajta komfortérzet, amit csak növel a multitouch érintőpad. A portok elhelyezésén is javított a Lenovo, és a HD ready kimenet biztosítja, hogy a tévéhez csatlakoztatva tökéletes minőségben élvezhessük a látványt.

2b

Nem csak munkához, de filmnézéshez, zenehallgatáshoz is kiváló, a fényerejét a környezeti viszonyokhoz igazítható kijelző kiemelkedően jó felbontású, minden szín ragyog, egészen újszerű vizuális élményt nyújt a látvány. Az 1,3 megapixeles beépített webkamera a blogolást és a chatelést teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. Az egyetlen gomb lenyomásával aktiválható rendszervisszaállító One Key Rescue System egy esetleges vírustámadás esetén lesz segítségünkre, az Active Protection System technológiának köszönhetően pedig akkor sem kell kétségbe esnünk, ha leejtjük a gépet, vagy erősen odacsapjuk valamihez, ugyanis ilyen esetekben azonnal bekapcsol, és a merevlemez író-/olvasófejét automatikusan leállítja. Különleges védelmet jelent az arcfelismerő szoftver, a VeriFace, melynek köszönhetően arcképünket használhatjuk jelszóként a belépéshez.

3

A különleges szériák különleges figyelmet követelnek, nincs ez másként az U350 notebookok esetében sem, ezért ezekkel a gépekkel kizárólag személyre szóló bemutató keretében lehet megismerkedni, előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

További információ: www.trendbook.hu

Mustra