Ásó-kapa-nagyharang – csak ez választhatja el őket: sztárok, akik a suliban jöttek össze és most is együtt vannak

GettyImages-1155142297

Van valami nosztalgikus azokban a párokban, akik még a középiskolában vagy éppen a főiskolán jöttek össze. Nyilván sokkal érdekesebb az ilyesmi, ha az ember lánya, vagy éppen fia emellett még híres is. Legyen szó sztársportolóról, színészekről, ezek a szerelmek egy kicsit felidézik a fiatalkori szerelmeinket.

Íme néhány híresség, akik az iskolai szerelmüknek fogadtak örök hűséget – akár megtartották ígéretüket, akár nem.

GettyImages-1155142297
Roy Rochlin / Getty Images Hungary

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson

Samuel L. Jackson 1980-ban vette feleségül LaTanya Richardsont, de nem Hollywoodban ismerték meg egymást. Samuel akkor találkozott LaTanyával, amikor még Georgiában tanult a Morehouse College-ban. 

GettyImages-1210010046 (1)
Bennett Raglin / Getty Images Hungary

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

Az énekes-dalszerző, Bon Jovi 1989-ben vette feleségül középiskolás kedvesét, Dorothea Hurley-t. A pár a New Jersey-i Sayreville War Memorial High Schoolban ismerkedett meg, majd Las Vegasban eljegyezték egymást, hogy később egy Elvis-imitátor adja őket össze.

Ő a ragasztó – mondta Bon Jovi a People-nek. Én vagyok az őrült látnok, aki ide-oda repked mindenféle dologgal, és a dolgok ilyenkor szétesnek. Ő az, aki követ engem a ragasztóval, a cérnával és a tűvel, és mindent egyben tart. Ezek után nem túl nehéz kitalálni, hogy ki ihlette az Always című slágert.

Bon Jovi egyébként éppen koronavírusos, le is mondott gyorsan néhány koncertet. Innen is jobbulást kívánunk neki!

GettyImages-1147229791
David Becker / Getty Images Hungary

Hillary és Bill Clinton

2020-ban Bill és Hillary Clinton 45. házassági évfordulójukat ünnepelték. 1975-ben házasodtak össze, miután 1971-ben találkoztak a Yale-en. Amikor először láttam Hillaryt, sűrű, szőke haja volt, nagy szemüveg volt rajta, és nem volt kifestve – mondta Bill Clinton 2016-os beszédében. Áradt belőle az erő és az önmegtartóztatás érzése, amit mágnesnek éreztem – jegyezte meg. Egy évvel az esküvőjük után Bill Arkansasban kezdte meg politikai karrierjét.

GettyImages-1034577148
Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

Jack Black és Tanya Haden

Jack Black és Tanya Haden először a Santa Monica-i középiskolában, a Crossroadsban találkoztak. A diploma megszerzése után aztán mindenki ment a maga útjára, viszont a sors fura fintora, hogy újra bemutatták őket egymásnak egy barátjuk születésnapi partiján. Jack 2006 januárjában tette fel a nagy kérdést, és néhány hónappal később össze is házasodtak Kaliforniában.

GettyImages-1194080673
Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Kobe Bryant és Vanessa Laine

Kobe Bryant már leszerződött az NBA-hez, amikor 1999-ben megismerkedett leendő feleségével, Vanessa Laine-nel, amikor még a Marina High School diákja volt. Egy Los Angeles-i zenei videófelvételen ismerkedtek meg, és nem sokkal ezután pedig randevúzni kezdtek, ami nagy nyilvánosságot kapott, így Vanessa tanulmányait kénytelen volt otthon befejezni.

Amikor 22 éves lett, eljegyezték egymást, és 2001-ben összeházasodtak. Kobe 2020-ban egy tragikus helikopter-balesetben halt meg.

GettyImages-479600131
Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Bono és Ali Hewson

Paul Hewson (más néven Bono) 1973-ban ismerkedett meg leendő feleségével, Alival, amikor Dublinban jártak iskolába. Akkor még csak kiskamaszok voltak, majd 1982-ben összekötötték az életüket, és közel 40 éve házasok. Ez idő alatt négy gyermekük született.

Bono korábban azt mondta Aliról a Sunnak, hogy nem könnyű őt igazán megismerni, és mások dicsérete sem befolyásolja a feleségét. „Nagyon független, okos nő, aki, azt hiszem, többnyire inkább csak szórakoztatónak tart. Legtöbbször élvezem a társaságát” – jegyezte meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra