Ez a település lett Magyarország idei pornófővárosa

GettyImages-168849144

Nomen est omen, vagyis a név kötelez elvén Bugyi vagy Heréd is erős jelölt lehetne a neten szexuális tartalmakat legaktívabban fürkésző település címére, de az idei tényleges nyertes, Farád, sem áll rosszul a predesztinált helyek sorában. Lám, bejött: most egy kutatásból kiderült, mely településeinken keresnek rá leginkább az erotikus tartalmakra a világhálón. Ha jobban belegondolunk, talán logikus is, hogy a 10 000 lakos alatti települések élénkebbek a témában.

Meglehet, a szex nem a legszebb magyar szavunk, de a netes tartalmak között az egyik leggyakrabban keresett kifejezés. A Szexrandi társkereső oldal idén is elkészítette már hagyományosnak számító Google-trendkutatását a magyar lakosság szexuális tartalmak iránti fogékonyságáról. Ebben a felmérésben arra keresték a választ, hogy 2021 nyara óta mely városokban mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak, és honnan kerestek rá a neten legtöbben a szex szóra.

Új helyzet, új szokások

A pandémia e pillanatban mögöttünk hagyottnak remélt karanténos időszakai gyökeresen változtattak számos korábban kialakult emberi rutinon, s a személyes ismerkedést és intimitást is nehezebbé, még kockázatosabbá tették.

Nem is túl szép, nem is magyar, de annál felkapottabb szó a neten mifelénk is
Nem is túl szép, nem is magyar, de annál felkapottabb szó a neten mifelénk ishocus-focus / Getty Images Hungary

A korábbinál is több szokás, tevékenység került át a virtuális térbe, s így az amúgy is népszerű pornó utáni kereslet is megnőtt.

A kínálat persze, mint mindig, ebben is igyekezett a kereslet nyomában lihegni, és kielégíteni az igényeket…

Cyberszex

Olyan cyberszextalálmányok kezdték színesíteni az elszeparált, de ösztönökkel még rendelkező humanoidok új életét, mint például Angelina Aleksandrovich fejlesztése, a Raspberry Dream Labs. A fiatal, élénk képzelőerejű fejlesztőnő a Reutersnek elmondta, hogy természetes folyamat, hogy egyre több „ügyünket” intézzük virtuálisan, miért pont a magányossá váló hálószobából kellene, hogy kiszoruljon a fejlődő technológia. Ezért aztán létrehozták nagyszerű találmányukat, melynek sikerét Észak-Londonban önkéntes alanyokon tesztelték is. Ehhez, rajtuk kívül, egy VR-szemüvegre is szükség van, amelyet felhelyezve az alanyok valósnak tűnő emberi sziluettet látnak maguk előtt, amelynek garantáltan érintésmentesen és biztonságosan tudnak kedveskedni.

Akkor ő most esetleg éppen…?
Akkor ő most esetleg éppen…?Anadolu Agency / Getty Images Hungary

Ami kell, az kell!

Egy másik kutatás is igazolta a feltételezést, hogy szükség lesz efféle „játékszerekre”, hiszen a szexuális jóllétért felelős globális piac a bezártság idején is óriási emelkedésbe lendült, és úgy becslik, még a következő években is növekvő tendenciára lehet számítani. Az Arizton felmérései alapján a 2020-ban 28,66 milliárd dollár értékű piac 2026-ra eljuthat a 45,04-es milliárd dolláros csúcspontra.

Kis házunk táján…

Hazánkban, az idei év mérlege alapján, úgy tűnik, a nagyobb városok lakosai a bezártság korszakán már inkább túljutottak, és visszatérhettek a járvány előtt bevált, személyesen is érintkezős módszerekhez, mert az idei tízes listára szinte csak olyan települések kerültek fel, melyeknek 10 000 fő alatti a lakossága. A tavalyi első helyezett Nagykőrösön például, ahol úgy tizenkétszer többen élnek, mint az idei győztes községben, jócskán alábbhagyott a netes keresési kedv, vagy a korábbi intenzitás már nem volt elég a cím megvédéséhez, idén ugyanis a város nem fért be a top tízbe sem. 

A legelőkelőbb helyen idén a mindössze 1895 lakosú Farád végzett.

Tavaly nyár óta itt mozgatták meg a lakosságot legjobban az erotikus tartalmak, és kerestek rá a legtöbben a szex szóra, így a Győr-Moson-Sopron megyei község lett az idei nyár pornófővárosa.

Ha a házak falai mesélni tudnának… Getty Images Hungary
Ha a házak falai mesélni tudnának… Getty Images HungaryAlexander Sorokopud

Dobogós helyen végzett Jászapáti és Jászkisér is a felnőtt-tartalmak iránt mutatott érdeklődés nemes küzdelmében. A listán sereghajtóként még Sárbogárd, Dévaványa és Kecskéd is szerepel. Budapestnek nem szokott sikerülnie felküzdenie magát a top 10-be, de ne gondoljuk, hogy ez a fővárosiak bigott, önmegtartóztató életét bizonyító statisztika, egyszerűen feltehetően több közeg, alkalom és lehetőség adódik számukra, hogy élőben szolgálják ki magukat szexuális étvágyuk svédasztalánál. Egy kisebb városban, ahol mindenki mindenkit ismer, nyilván elrettentő ereje van a pletykának és a szúrós tekinteteknek, így érthető, hogy önvédelemből a világháló (egyébként nem létező) diszkréciója mögé kívánnak bújni.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

 

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az est háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra