A legnagyobb hazugságok, amiket randevúkon valaha hallottunk

GettyImages-1346129955

Az emberi dolog, ha valaki egy-két évet esetleg lefüllent az életkorából az első randi előtt, de az már huncutabb tréfa, ha valaki például modellnek tünteti fel magát a virtuális térben, míg a valóságban kézfej- és körömfotók készültek róla egy manikűrös hirdetéséhez. Az efféle torzítások miatt is érdemes mielőbb a személyes találkozásra terelni az online párkeresést.

Az egészen pontosan úgy volt, hogy a távolabbi fotók melletti szöveges részben a hölgy modellpályafutását ecsetelte Nimródnak az első randevú előtt, majd hamarosan annak is eljött az ideje. A fiú már rég a megbeszélt helyen állt, és a pontos idő is elmúlt hosszú percek óta, de az egyetlen, egyedül a környéken bóklászó hölgyre sehogy nem illett a modell leírás. Amikor már majdnem egy órája kerülgették egymást, a fiú csak odament a lányhoz. Rövid beszélgetés után kiderült, a nő kézmodell körömlakkok, olykor ékszerek reklámozásához.

Csalóka fotó

Nem csak a távolról elsütött képek homályos benyomása lehet csalóka, vagy a pixelesre nagyított, vagy esetleg kifejezetten csak az arcra fókuszáló kép, de Dórival olyan is történt már, hogy a képen többen is láthatóak voltak, csak éppen a randin megjelenő illető nem a premier plánban pózoló Adonisz volt, hanem a háttérben mutatkozó egyik kedves barátja.

Ami nem teljesen egyértelmű, az teljesen egyértelműen gyanús
Ami nem teljesen egyértelmű, az teljesen egyértelműen gyanúsgrinvalds / Getty Images Hungary

Vezető beosztás

Egy másik kisiklott randi ott fulladt végleg be, amikor kiderült Tiborról, hogy ha ő lenne Pinocchio, már igencsak nagyra nyúlt volna az orra. A férfi, aki vezető beosztásúnak jelölte magát, végül is tulajdonképpen igazat mondott, bár valójában nem egy céget, hanem egy kamiont irányít sofőrként, amit napi jó pár órában vezet!

Imponáló vakmerőség

Az első randin Gábor és Anna között sok minden szóba került, többek között az is kiderült, hogy az utazás közös szenvedélyük. Az egymás szavába vágó lelkes visszaemlékezések sorában előkelő helyet foglalt el Gábor története amerikai magányos kalandozásairól, aminek egyik fénypontja bungee jumping ugrása volt. Kettőjük bimbódzó románca ugyan házassággal végződött, de Gáborról rövid időn belül kiderült, hogy annyira tériszonyos, hogy a cipőjére se szeret állva lenézni, nemhogy hidakról ugrálna.

Mindenki megpróbál jó színben feltűnni
Mindenki megpróbál jó színben feltűnniNurPhoto / Getty Images Hungary

Sajnálatos baleset

Nem alakult ilyen jól Bernadett esete, aki kerek születésnapját, párja unszolására, nagyszabású partival ünnepelte. A baráti társaság már rég ünnepelt, csak a lány barátja hiányzott még, pedig a buli lassan órák óta tartott, és már telefonon többször is érkezéséről biztosította őt a srác. A végén mégsem ért oda egyáltalán a bulira Budapest egyik külső kerületéből, mert – szólt a kifogás – útközben, az éjszakai sötétben, elütött egy szarvast.

Így volt

Noha az első, kérdőív segítségével férfiakat nőkkel párosító, IBM-re írt társkereső programot Amerikában már 1959-ben megalkották, csak 1995-ben regisztrálták az első valódi, nagy társkereső oldalt, Magyarországon pedig újabb négy évvel azután, 1999-ben. Egy felmérés szerint, mégis csak 2010 környékére érett meg a társadalom arra, hogy igazán a társkeresés részévé tegye az internetes oldalak aktív használatát. Azt is kimutatták, ez olyannyira jól sikerült, hogy a párra találásban a család és a közös barátok korábbi fontos szerepe teljesen háttérbe szorulni látszik. Bár a fenti történetek legtöbbjének hallatán hajlunk arra, hogy azokat az időket visszasírjuk.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra