18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezek a nők kedvenc szexpózai – azt is elmondják, miért

GettyImages-471662838

Arról kérdezgetni egy potenciális partnert, hogy mik a kedvencei általában, klasszikus jégtörő taktika, amikor a beszélgetés beindítására van szükség. Még ha sokszor kicsit erőltetettnek is tűnnek ezek a kérdések, segíthetnek közelebb kerülni a másikhoz: nem véletlen, hogy néhány éve külön gyűjteményt szenteltek az első randin feltehető kérdéseknek. Sőt, azt is ígérték, hogy aki végigmegy ezen az 50 kérdésen, instant szerelembe is esik a másikkal.

Ha viszont kicsit rázósabb, sikamlósabb témában faggatóznánk, inunkba szállhat a bátorságunk. Ott vannak például azok a kérdések, amik a kapcsolat egy későbbi szakaszában lesznek aktuálisak, például hogy „Te mire vágysz az ágyban?”, vagy éppen a „Neked melyik a kedvenc szexpózod?”. Ezeket nem olyan egyszerű feltenni, pedig jó lenne ilyesmiről beszélgetni, mert amíg a szexszel kapcsolatos ismereteinket elsősorban a pornóból merítjük, nem sok jóra számíthatunk. A nők legalábbis biztos nem.

Mert ha már szexpózról van szó: a pornóban – állítólag – a fordított lovaglópóz az egyik leggyakoribb.  Ezzel alapvetően semmi baj nincs, filmezés szempontjából valószínűleg tényleg ez a legpraktikusabb, mert minden részlet jól látszik rajta. Kár, hogy azzal, amire egy nő igazán vágyik, a többnyire köszönőviszonyban sincs a dolog. 

Ezt nem csak mi mondjuk, a tudomány is alátámasztotta. Dr. Justin Lehmiller általunk is sokat idézett kutatása szerint mindössze az amerikaiak 7,7 százaléka szeretne ebben a pózban szexelni.

Kedvenc szexpózunk egyébként nagyon sok mindentől függ: abban, hogy melyik a legkedvesebb számunkra, testalkatunk, identitásunk, orientációnk és neveltetésünk mellett a nemünk játssza az egyik legnagyobb szerepet. Nem állítjuk, hogy a nők mindegyike arra vágyik, mint amire a Refinery által megkérdezettek, csak azt, hogy az általuk elmondottak nagyon tanulságosak lehetnek a számunkra is. 

Akkor hát melyik pózt szeretik, és melyiket utálják a nők? 

Nézzük, hogy nyilatkoztak erről a megkérdezett, különböző életkorú nők. Cseppet sem reprezentatív, de annál tanulságosabb eredmények következnek. 

Kay: A kedvencem a lovaglópóz. Azért szeretem, mert ez a legjobbat hozza ki a kisebb és nagyobb péniszből is. Mivel itt én szabályozok, megoldom, hogy tuti jó legyen nekem (ha nagyobb mérettel rendelkező partnerem van, nem engedem olyan mélyre és fordítva). Az is jó benne, hogy teljesen én határozhatom meg ritmust is, ami pedig abban segít, hogy elég hosszan fenn lehessen tartani ezt a pozíciót. Ja, és még egy: a melleimmel is szuperül tud játszani a partnerem ebben a pózban, én meg a csiklómmal, ha éppen ahhoz van kedvem. Mondom én, hogy nagyon klassz ez a póz! Amit viszont nem szeretek, az a fordított lovaglópóz. Amennyire jó a sima, ez annyira nem jön be. Teljesen lehoz az életről, hogy csak a pasim lábát tudom nézni.

Charro: A kedvenc szexpózom a lovaglópóz, mert ebben azt érzem, hogy minden irányítás nálam van. Mi tagadás, imádom, ha nálam van a kontroll, és minden mozdulatot én szabályozhatok. Amit viszont nem igazán szeretek, az a fordított lovaglópóz, mert abban egyáltalán nem látom a partnerem arcát, és így nem kapok igazán visszajelzést arról, mennyire esik neki jól, ami történik.  

Tilly: A kedvenc pózom a misszionárius, mert szeretem, ha szex közben közel van hozzám a partnerem arca, ez nagyon intim, szeretetteljes érzés. Amiért viszont nem vagyok oda, az a 69. Mik vagyunk mi, tinik? Úgy értem, az orális szex tök jó, de ez tényleg olyan, mintha arra találták volna ki, hogy kényelmetlen legyen. 

Erin: A kedvenc pózom a misszionárius. Bármennyire hétköznapinak is tűnik, éppen annyira klassz is lehet: nagyon intim, csókolózni is lehet közben, és így végig érzem, hogy kapcsolódunk. Olyat, amit nagyon túlértékeltnek éreznék, nem tudok mondani. Biztos vagyok benne, hogy minden póz jólesik valakinek, és ki vagyok én, hogy túlértékeltnek nevezzem?

Maddy: A lepénypózt szeretem a legjobban, vagyis amikor teljesen kiterülve szétterpesztett lábakkal fekszem a hasamon, a csípőmet kicsit megemelve pucsítok, a partnerem pedig a lábam közé térdelve hatol belém. Ilyenkor olyan helyeken izgat, ahol más pózokban nem, sok a bőrkontaktus és a kezével még egy csomó mindent tud csinálni. A kutyapózt viszont annyira nem kedvelem. Nekem sokkal macerásabb és fárasztóbb, mint ez. 

Erin: Szeretem a lepénypózt, de úgy, hogy ha partnerem is kiterülve fekszik rajtam. Szeretem érezni a súlyát, és azt, ahogy mozgatja a csípőjét. Ha túlértékelt pózt kellene mondanom, akkor a misszionáriust mondanám. Nekem az dögunalmas, nem értem, miért olyan elterjedt. 

Phoebe: Kedvenc pózom a lovaglópóz, amiben nagyon szabadnak érzem magam, és sokféleképp variálható is. Választhatok, hogy guggolok vagy térdelek például, a partnerem pedig kísérletezhet azzal, hogy hol izgat pluszban. Túlértékelt póz? Minden felesleges akrobatika, például amikor állva csinálják. Sose tudtam, hogy abban mi a jó, én egyáltalán nem tudok koncentrálni, ha elkezdek zsibbadni. 

Anna: A kedvencem a kutyapóz: önös érdekből, hiszen ebben van a legtöbbször és a legjobb orgazmusom. Ami viszont nem jön be, bár a romantikus filmek tele vannak vele, az a zuhanyzós szex. Állni is kényelmetlen, a víz is kiszárít, semmi izgalmasat nem találok benne. 

Katilyn: A legjobban kutyapózban szeretem csinálni. Valahogy olyan állatias így, és ettől nagyon szexi. Legalábbis én így érzem. Amit viszont túlértékelnek, főleg a pornóban, az a fordított lovaglópóz. Engem inkább lelomboz. 

Kitty: A legjobban a kutyapózt szeretem, mert azt hiszem, hogy az én és a pasim alkatához, vagy hogy is mondjam, ez illik a legjobban. És nagyon szeretem azt az érzést, ahogy alsóteste a fenekemhez csapódik. A lovaglópózt viszont se így, se úgy nem szeretem, egyszerűen furcsán érzem magam benne. 

Sarah: A misszionáriust, annak is a módosított verzióját szeretem, talán CAT-póznak hívják, amikor a pasid úgy fekszik rád, kicsit elcsúsztatva, hogy behatolás közben még a csiklódat is dörzsölje. A legkevésbé pedig a fordított lovaglópózt szeretem. Ha valakinek bejön, rajta, de szerintem simán kényelmetlen és mesterkélt. 

Lacey: A jó öreg misszionárius a kedvencem, igaz, abból egy kicsit extrább: az, amikor a lábamat egész a fülem mellé felhúzom. Ebben a pózban valahogy úgy görbülök alul, hogy behatolás közben azonnal a G-pontomat kezdi ingerelni a partnerem, és azt hiszem, nem kell sokáig bizonygatnom, miért is jó ez. A kutyapózzal amúgy az a bajom, hogy akár jó is lehetne, de abban a pózban valahogy pont elkerüli a G-pontomat a pasim szerszáma. Ami a legkevésbé jön be, az a fordított lovaglópóz, mert ugyanannyira kimerítő, mint a sima lovaglópóz, miközben nem tudsz mást látni, mint a csávód lábát. A srácoknak lehet, hogy bejön, de nekem tuti nem. 

Lora: A legjobban kis kifli-nagy kifli elrendezést szeretem, de úgy, hogy közben széttárjuk és összekavarjuk a lábunkat is. Ilyenkor a partnerem kézzel vagy vibrátorral is nagyon jól tud izgatni. Olyat, amit túlértékeltnek gondolnék, nem tudok mondani, mert a szexben éppen az a jó, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Ha valaki fejen állva szereti, akkor sok boldogságot hozzá!

Beth: A kedvencem a kutyapóz, mert a legvadabb ösztöneimet hozza ki belőlem. A lehető legjobb értelemben. A 69-et viszont nem szeretem. Valahogy hülyén érzem benne magam. 

Sue: A kedvencem a misszionárius. Nem is feltétlen azért, mert ez lenne a legizgalmasabb vagy a legkielégítőbb, hanem azért, mert ezt érzem a legintimebbnek, és ez nekem nagyon fontos. Ami viszont kicsit se romantikus és nem is szeretem, az a fordított lovaglópóz. 

Celine: Nem annyira póz: a legjobban azt szeretem, ha pasim feltesz a konyhapultra. Neki is kényelmes, nem kell tartania, mint a falhoz szorítós verzióknál, mégis állhat közben, és nagyon erősen dominálja az egészet. Na pontosan ez az, amit én szeretek. Amit viszont kicsit sem kedvelek, az a misszionárius. Igazából az a legnagyobb bajom vele, hogy nagy magasságkülönbség esetén kifejezetten kényelmetlen tud lenni. 

Neked melyik a kedvenced?

Oszd meg másokkal is!
Mustra