Mutasd a ridikülöd, megmondom, ki vagy: Lilu

Mutasd a táskád, megmondom, ki vagy! A második vállalkozó, aki nem félt kipakolni: Lilu. Alanyainkat általában arra kérjük, mutassák meg a táskájukat, Lilut, az arcápolás hazai zászlóvivőjét azonban arra vettük rá, mutassa a neszesszerét, vegyen ki belőle 5 dolgot, ami a mindennapjait segíti. Ezek alapján kirajzolódik egy személyiségrajz, azt is megmondjuk, milyen.

Lilu bepillantást engedett neszesszerének kincseibe Fotó:
Lilu bepillantást engedett neszesszerének kincseibe Fotó:Bodnár Patrícia

Lilunak pár héttel ezelőtt jelent meg az első könyve az arcápolásról. Noha a Díványnak elmondta, hogy őt a smink egyáltalán nem érdekli, a könyv 100 százalékban a bőrápolásról szól, rá tudtuk venni arra, hogy bepillantást engedjen a neszesszerébe. Vad sminkcuccok valóban nem voltak benne, pár figyelemre méltó elemet azért találtunk benne.

1. Arcpermet: Ez mindig velem van, ez egész napos útitárs, rendszeresen használom, felfrissíti a bőrömet, és akkor is bátran permetezem az arcomat vele, ha sminkben vagyok, remek frissítő ugyanis.

2. Szemtapasz: Ha dolgozni megyek, ezt az agavés tapaszt reggel felteszem a kocsiban, és mire beérek, nagyon szépen kisimít. Az sem zavar, ha átnéznek az autóban és ebben látnak, az ilyen apróságokkal nem foglalkozom.

3. Fülpiszkáló pálcika: Sminkigazítására alkalmas, a trükkje az, hogy, ha javítanod kell a sminkeden, kettétöröd a pálcát és hozzájutsz azonnal egy kis sminklemosóhoz, amivel korrigálhatod a hibát. Az a jó benne, hogy nem kézzel kell csinálni, mert ugye ismerjük az arcápolás első számú szabályát: piszkos kézzel nem nyúl az ember az arcához.

4. Szájtinta: Ez azoknak való, akik szeretik reggel letudni a száj színezését, nem akarják ellenőrizgetni óránként, hogy mennyi igazításra van szükség. A szájtinták hosszan tartanak, és előnyük, hogy pirosító helyett az arcot is szépen megszínezik.

5. Aranyecset: egy szuper korrektor, ami a fáradt szem összképét árnyalja, a szem alatti karikák eltüntetője, ami mindig velem van.

A látottak alapján Liluról azt gondoljuk, hogy valóban nem az erős sminkek embere, törődik az arcával, amit a könyve is igazol. A témába jó 10 éve alaposan beleásta magát, és inkább szépségápolási termékekre költ. Ha sminkeli magát, azt is észrevétlenül teszi, nem ő az, aki csak 3 kiló vakolattal lép ki az utcára. Talán van abban valami, hogy a szép arc nem a sminkeléssel kezdődik, sokkal inkább az ápolt bőrrel.

Sorozatunk első részében Lakatos Márk táskájába nyerhettünk bepillantást.

(A cikk termékmegjelenítést tartalmazott.)

Oszd meg másokkal is!
Mustra