Minden, amit tudnod kell az Emily Párizsban 2. évadáról

GettyImages-1318491072
Kofrán Eszter

Készítsd elő legmenőbb dizájnercuccodat, nemsokára startol az Emily Párizsban 2. évada! December 22-től megtudhatjuk, hogyan alakul Emily Párizsi kint tartózkodása, szerelmi élete, karrierje és barátságai. Addig is, íme a legfontosabb tudnivalók a 2. évadról!

Az Emily Párizsban 2. évadára már nem is kell olyan sokat várni, karácsonyra pont megjelenik a Netflix kínálatában, így december 22-től bármikor kényelmesen kanapénkra pottyanva falhatjuk Emily bájosan ügyetlenkedő kalandjait. Lássuk, mit derített ki az In Style a következő évad tartalmából!

GettyImages-1316337446
Arnold Jerocki / Getty Images Hungary

A történet

Emily Cooper (Lily Collins) feltehetően újdonsült kapcsolatát fogja felfedezni a séf Gabriellel (Lucas Bravo) a Savoir marketinges cégen belül. Az előzetesből megtudhattuk, hogy Camille (Camille Razat), Gabriel exe sem fog eltűnni a történetből. Izgalmas szerelmi háromszögnek ígérkeznek, főleg, ha a producerek továbbviszik Camille és Emily csókjának történetszálát, amikor Camille szájon csókolta Emilyt, és azt mondta, nem bánta meg.

A szerelmi háromszög azonban szerelmi négyszöggé is válhat. Új szereplő bukkan fel Emily párizsi életében: Alfie (Lucien Laviscount), a brit bankár Emily szöges ellentéte lesz a Deadline riportja alapján, aki azért dolgozik, hogy éljen, nem pedig azért él, hogy dolgozzon, mint Emily. Bárhogy is alakuljon kettejük kapcsolata, Laviscount könnyedén le fogja venni lábáról közönségét sármos kinézetével.

Az előzetes alapján a munkamániás Emily is ki fog kapcsolódni végre egy kicsit. Mindy (Ashley Park) és Camille ráhatására csajos utazásra mennek elképesztő bulikkal, szemkápráztató ruhákkal és még több kiváló kulináris élménnyel teletűzdelve.

Az új szereplők

Ahogy már említettük, Lucien Laviscount lesz az egyik új eleme a 2. évad szereplőgárdájának, aki Alfie-t, Emily egy újabb udvarlóját fogja alakítani. Rajta kívül Jeremy O. Harris is szerepet kap a sorozatban mint feltörekvő divattervező, Elliot Dupree. Továbbá a francia színész, Arnaud Binard is megjelenik, mint szórakozóhely-tulajdonos, akinek sorsa összeér Emilyével.

GettyImages-601762971
Matteo Colombo / Getty Images Hungary

Hol fog játszódni a 2. évad?

Csakúgy, mint az első évadban, most is Párizs utcáit járhatjuk be Emily társaságában. Lily Collins, az Emilyt alakító színésznő arról számolt be az Elle U.K.-nak, hogy megdöbbentette Párizs csendessége, mivel a pandémia alatt forgattak, üresnek érződött a város. Újdonsült férjével, Charlie McDowell-lel azonban most jobban be tudta barangolni a szerelem városát. Férje már Párizsba érkezésük előtt kinézte, hova érdemes ellátogatniuk.

Rengeteg új kalanddal kecsegtet az Emily Párizsban második évada, mind a romantika, mind a munka világában. Bizonyára nem kell hiányolnunk Emily olykor meglepő, különleges divatérzéket sem, bízunk abban, hogy továbbra is markáns összeállításokban fog kápráztatja el rajongóit. Alig várjuk!

Oszd meg másokkal is!
Mustra