Szexelnie kellett a meccsei előtt, hogy ne ölje meg ellenfelét Mike Tyson

GettyImages-1288364271

Mike Tysonnak minden egyes meccse előtt szexelnie kellett, hogy kiengedje a gőzt a bokszmérkőzései előtt, mert annyira tele volt adrenalinnal, hogy attól tartott, megöli ellenfeleit – mondta egykori testőre.

Rudy Gonzalez – aki az 1980-as években Tyson sofőrje is volt – a Sunnak adott interjújában azt mondta, hogy a jelenleg 55 éves Tyson minden egyes alkalommal szexelt, mielőtt ringbe lépett volna.

Mike egyik legnagyobb titka az volt, hogy a meccsek előtt az öltözőben szexelt – mondta Gonzalez a nehézsúlyú bajnokról.

Szüksége volt rá, hogy kiadja a benne rejlő erő egy részét. Szóval lányokat küldtem a fürdőszobákba és az öltözőkbe – magyarázta.

Gonzalez felidézte: Mike azt mondta, ha nem fektethet meg valakit, azonnal megöli az ellenfelét. Néha bement hozzájuk egy percre, megdugta őket, majd a nyakát ropogtatva azt mondta „Rendben, ezt a fickót ma este nem ölöm meg. A legnagyobb félelme az volt, hogy megöl valakit a ringben. Tudta, hogy képes rá" – jegyezte meg. 

Gonzalez szerint nem túlzás azt állítani, hogy Mike olyan volt, mint egy vonat, amely elüti az ellenfeleit. A szex volt a módja annak, hogy kivonja magából ezt az erőt, és egy kicsit lazítsa – fűzte hozzá.

Tyson állítólag annyira felfokozott érzelmi állapotban volt a harcai előtt, hogy időnként sírva fakadt az öltözőjében is.

„Volt egy szorongásos problémája, ami miatt kétségbeesetten aggódott, hogy nem fogja magát jónak érezni, vagy hogy valamit elront" – állította Gonzalez és hozzátette, a boxlegenda attól is félt, hogy ha ezt elrontja, akkor visszakerül oda, ahol régen kellett élnie, esetleg börtönbe zárják.

GettyImages-1199765926
Focus On Sport / Getty Images Hungary

Mike Tyson ugyanis Brooklyn veszélyes részén nőtt fel még az 1970-es években. Születése után apja elhagyta, édesanyja pedig 1982-ben halt meg, amikor Tyson mindössze 16 éves volt.

Tyson 2012-ben a következőket mondta a gyermekkorából származó érzelmi fájdalomról: „Soha nem láttam, hogy anyám elégedett velem, és büszke rám, mert elértem valamit… Soha nem volt alkalmam erről beszélni vele… Ez érzelmileg és személyesen megtöri az embert."

Tyson vitathatatlan nehézsúlyú bajnokként uralkodott 1987 és 1990 között. Három év börtönbüntetésre ítélték, miután 1992-ben elítélték nemi erőszakért. 

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra