Hangszigetelt szobába zárta áldozatait Marilyn Manson

GettyImages-1205350368

Annyira megszállott volt a szexuális bántalmazással megvádolt Marilyn Manson éppen aktuális partnereivel, hogy egy hangszigetelt szobába zárta őket – állítja új jelentés.

A Rolling Stone kilenc hónapig tartó nyomozása, amelyet vasárnap este tettek közzé, azt találta, hogy a zenész állítólag hollywoodi lakásának stúdióját Rossz lányok névre keresztelte és kínzókamrává változtatta, oda „száműzte” barátnőit, és ott büntette őket akár órákon a keresztül  a legkisebb vélt kihágások miatt is.

Manson egykori asszisztense, Ashley Walters, aki szexuális zaklatás és bántalmazás miatt pereli őt, azt állította, Manson mindig viccelődött és kérkedett a szobával.

Egy másik korábbi asszisztens, Ryan Brown tagadta, hogy valaha is látott nőket bezárva a szobába, de azt mondta a magazinnak: Köztudott volt, hogy mindenki így hívta.

A most 52 éves Manson állítólag maga is megerősítette a szoba létezését, és egy 2012-es magazininterjúban kijelentette: Ha valaki rossz, bezárhatom oda, a szoba teljesen hangszigetelt.

Manson volt barátnője, Ashley Morgan Smithline, aki azzal vádolta a rockert, hogy megerőszakolta és bántalmazta őt kétéves kapcsolatuk ideje alatt, azt állította, hogy ő volt az egyik nő, akit a szobába kényszerítettek.

Eleinte klasszul hangzott – mondta a modell a Rolling Stone-nak. Aztán valahogy nagyon büntető felhangja lett. Még ha sikoltoznék is, senki sem hallana meg – fogalmazott.

GettyImages-1205623480
Allen Berezovsky / Getty Images Hungary

Smithline elmondta, hogy a hely körülbelül akkora, mint egy áruházi öltöző. Azt állította, hogy ha verekedés lenne abból, hogy bemenjen a szobába, Manson élvezné a küzdelmet.

Megtanultam, hogy ne küzdjek ellene, mert így megkapta, amit akart – mondta. Amikor bezárt oda, a fejemben máshol voltam – idézi a modell szavait a PageSix.

A  szoba nyilvánvalóan nem az egyetlen fura részlet Manson lakásában. A Rolling Stone szerint vérrel, horogkeresztekkel és pornómagazinokból kivágott fotókkal dekorálták a falait.

Mindenhol vaginák voltak – állította egy tanú.

Mások egy spray-vel festett a plafonra fújt szóra emlékeztek Manson ágya fölött, amelyen „AIDS” felirat állt. A dekoráció állítólag teljesen fekete volt, és a termosztátot mindig 18 fok alatt tartották.

A jelentés szerint Manson a lakásban állítólag „ismételt lelki, fizikai és szexuális bántalmazást követett el, amelyek [áldozatai] bénító szorongást, depressziót, pánikrohamokat és PTSD-t okoztak”.

2021 eleje óta legalább 15 nő – köztük a Trónok harca színésznője, Esmé Bianco – vádolta meg az énekest különböző szintű szexuális, pszichológiai és fizikai bántalmazásokkal kapcsolatban. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra