Itt a Lidl következő nagy dobása: újfajta diszkonttal támad az üzletlánc

GettyImages-71302676
Olvasási idő kb. 2 perc

A Lidl első szerszám-mintaboltja csütörtökön nyit meg, amelyben az üzletlánc Parkside termékeit lehet majd megvásárolni.

Július 11-én reggel 10 órától fogadja a vásárlókat a Lidl első szerszám-mintaboltja, amelyet a diszkontlánc Biatorbágyon, a Premier Outlet területén nyit – szúrta ki a Pénzcentrum a Lidl legújabb akciós újságjában. A bemutatóüzlet várhatóan komoly akciókkal várja majd az első vásárlókat, különféle Parkside-termékeket kínálva. 

A tesztek szerint a Parkside termékei felveszik a versenyt a nagyobb márkák eszközeivel is. A legutóbb a Tudatos Vásárlók Egyesülete vizsgálta meg a különböző márkák termékeit.

Az üzletlánc logóval jelzi a Lidl-újságban, mely termékek betétdíjasok
Az üzletlánc logóval jelzi a Lidl-újságban, mely termékek betétdíjasokSean Gallup / Getty Images Hungary

Új logó a Lidl üzletlánc újságjában

Az utóbbi időben nem ez az egyetlen újdonság, amellyel a fogyasztók a Lidl újságjában találkozhattak. Ahogy arról a Dívány is írt, nemrégiben egy új logó jelent meg egyes termékek mellett – ezzel jelzi a diszkontlánc, hogy az adott termék betétdíjas, így 50 forinttal többe kerül. A diszkontlánc a július 1-jétől érvénybe lépett palackvisszaváltó-rendszerre felkészülendő vezette be az újdonságot.

A változás hatására ugyanis egyes termékekre, köztük a műanyag palackokra, a fém és az üveg italos csomagolásokra is betétdíjat tettek, így a pénztárnál félszáz forintot kell értük fizetnünk.

Ezt az összeget azonban visszakapjuk, ha az üres palackokat visszaváltásra alkalmas állapotban – vagyis nem tömörített, olvasható vonalkóddal – egy gépi vagy kézi visszaváltási pontra, a MOHU automatáiba tesszük. Ám miután a boltok polcain jócskán találhatók még nem betétdíjas termékek is, ezt az üzletlánc az árcédulák mellett az akciós újságok hasábjain is láthatóvá teszi.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek