Lady Gaga rengeteg szénhidrátot evett a Gucci-film miatt

GettyImages-1352348809

Nem elég, hogy kilenc hónapon át tökéletesítette olasz akcentusát, hogy hitelesen alakítsa Patrizia Reggianit a hamarosan megjelenő A Gucci-ház című drámában, Lady Gaga még hízott is a szerep kedvéért, és természetesen ezt is szándékosan tette.

A tizenkétszeres Grammy-díjas, 35 éves énekes- és színésznő sok tésztát és kenyeret evett, hogy kissé kikerekedjen a szerep kedvéért. Amellett egyébként, hogy nagyon sok finom szénhidráttal tömte magát, Gaga kilenc hónapon át tökéletesítette olasz akcentusát.

Ha tudok rock 'n' rollt, jazzt, countryt vagy popzenét énekelni, tudtam, hogy egy sajátos észak-olasz akcentussal is tudok majd beszélni – mondta az Oscar-díjas színésznő. Ez arról szól, hogy tudod, hogyan használd a hangod, miért, hol, kivel, és hogyan érezz, miközben ezt csinálod – fűzte hozzá.

A művésznő egyébként karakterében maradt végig a forgatás alatt, meglepve ezzel saját családtagjait is. Anyám és apám néhányszor Patriziaként találkoztak velem. Többnyire csak nevettek  – vallotta be, bár hozzátette, hogy az intenzív elkötelezettség nem mindig jó.

Van egy hátránya annak, ha ilyen módon elkötelezed magad egy szerep mellett, mert ez azt jelenti, hogy mindenkinek alkalmazkodnia kell, aki körülötted van. Hirtelen már nem Stefanival beszélsz, akinek akcentusa van. Hanem Patrizia Guccival beszélsz – mondta.

GettyImages-1353290565
Rich Polk / Getty Images Hungary

A Stefani Germanotta névre keresztelt popsztár saját olasz gyökereihez is visszatért, hogy az segítsen neki felkészülni szerepére – írja a New York Post. Annyi étel volt az asztalon, amennyi csak lehetséges, hogy megünnepeljük a kemény munkából származó szerencsét – tette hozzá.

A nagyszülei ugyanis szicíliaiak voltak, és gyorsan sikerült alkalmazkodniuk az amerikai életmódhoz. 

Részben attól lesz jó a karakter, ha tudjuk, mi a mély szükséglete – jegyezte meg Gaga, majd hozzátette – Ezt azonban nem értheted meg, hacsak nem érted meg a saját alapvető szükségleteidet. Mindig az volt a vágyam, hogy apám büszke legyen rám. Patriziának pedig szerintem az volt, hogy büszkévé tegye az anyját – mondta.

Patrizia Gucci férje Maurizio Gucci volt, akit 1995-ben tervezett megölni. A Gucci márka fejét Adam Driver alakítja Ridley Scott filmjében.

Oszd meg másokkal is!
Mustra