Johnny Depp bukik az ügyvédekre, össze is jött a sajátjával

GettyImages-698354276

Johnny Depp remekül tud titkolózni. Nemrégiben volt ügyvédjével, Joelle Richcsel látták randizni, aki még egy 2020-as rágalmazási perben képviselte a színészt. A nyár elején még egy másik ügyvéddel, Camille Vasquezzel hozták hírbe, aki képviselte őt a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási perében, de a kiválasztott, úgy tűnik más lett.

Johnny Depp Joelle Rich ügyvéddel jár, aki képviselte őt a The Sun elleni rágalmazási perben még  2020-ban. Depp szerint rágalmazás volt a The Sun 2018-as cikke, amelyben feleségverőnek nevezik, ezért beperelte a lap kiadóját, a News Group Newspaperst, illetve a The Sun főszerkesztőjét, Dan Woottont.

Úgy tudni, a londoni ügyvédnő házas, de külön élnek, és a válása még nem zárult le. Az nem egyértelmű, hogy mikor fűzték szorosabbra viszonyukat, de egyes bulvárlapok szerint már egy ideje találkozgatnak egymással, és kapcsolatuk elején leginkább szállodákban futottak össze.

Johnny Depp bukik az ügyvédekre
Johnny Depp bukik az ügyvédekreShutterstock

Annak ellenére, hogy az angliai Joelle Richnek nem volt hivatalos szerepe a Depp–Heard-ügyben, szinte mindennap látták virginiai Fairfax megyei bíróságon. Nem nehéz kitalálni, hogy nem a munkája volt ennyire sok, hanem a színész miatt tartózkodott a bíróságon.

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra