exhA boltban majdnem elájultam, annyira leesett a vércukrom. Kellene egy nyakörvet gyártani a léböjtölőknek, a következő felirattal: Léböjtöl, ha elájult, adjanak egy kis kockacukrot neki!
A 4. nap megpróbáltatásai.

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

A negyedik nap reggelén azonnal felkúsztam a léböjtös oldalra, és elolvastam, a többiek hogy bírják a kúrát. Egyikük a nyolcadik napon feladta. Akkor ment be először dolgozni, és a helyi étteremben elcsábult. Nagyon elszomorodtam, hiszen az ő kitartása bennem is tartotta a lelket.

Át tudnám aludni az egész napot

Ismét nehezen ébredtem, úgy éreztem, hogy nincs semmi erőm, és át tudnám aludni az egész napot. Szerencsémre hétvége lévén nem kellett rohannom sehová. Egyedül akartam lenni, nyugalomban, békében, ezért nekikezdtem a Papírsárkányok című könyvnek, amit pécsi barátnőm adott kölcsön. Két afganisztáni fiú történetét meséli el. Még csak az elején járok, de nagyon érdekesnek tűnik.

Délután el kellett mennem élelmiszert vásárolni, mert a kislányom ma este hazajön az édesapjától. A boltban majdnem elájultam, annyira leesett a vércukrom, úgy éreztem, jártányi erőm sincsen. Az utolsó pillanatban lekaptam egy száz százalékos narancslevet az egyik polcról, és megmenekültem. Azon gondolkodtam, kellene egy nyakörvet gyártani a léböjtölőknek, a következő felirattal: "Léböjtöl, ha elájult, adjanak egy kis kockacukrot neki!"

Hazaérve forró fürdőt vettem, és ledörzsöltem az egész testemet durva szemű sóval. A léböjtnek köszönhetően már sokkal szebb a bőröm, sima. Apropó mérgek. Sikerült lekésnem a mellékhelyiséget, így egy kis baleset történt. Még jó, hogy otthon ért a kellemetlenség. Csecsemőkorom óta nem ért ilyen élmény, ezt is meg kell tapasztalni. Legalább jól kiröhögtem magam. Este szülinapozásra voltam hivatalos, egy liter gyümölcslével rúgtam ki a hámból, míg a többiek ütemesen kortyolgatták egymás után a roséjukat. Nem voltam túl kommunikatív, és rosszul bírtam a hangoskodást, a füstöt és az ordibálást. Egész este csak arra tudtam gondolni, mikor érek már haza a jó kis meleg vackomba.

Folytatjuk.

Don't try this at home!
A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkekLemondás és hidegrázás

Rémálmok és mozi

Hárman bíztatjuk egymást

 

 

Mustra