lebojt5Nekiálltam rakott krumplit főzni a lányomnak. Amikor előttem lapátolta be a finomabbnál finomabb falatokat, úgy éreztem, óriási marha vagyok. Egy léböjtölő vallomásai, 5. nap

1. nap: Lemondás és hidegrázás
2. nap: Rémálmok és mozi
3. nap: Hárman bíztatjuk egymást
4. nap: Jártányi erőm sincs

 

A szülinapi mulatság után nehezen aludtam el. Rossz gondolatok gyötörtek, előjöttek a félelmeim, és rettentő feszültnek éreztem magam. Hajnalig olvastam, és filmeket néztem a tévében, hogy kikapcsoljak. Néhány órás rossz alvás után reggel megérkezett a kislányom, s vele rengeteg házi feladat.

Legalább a bőröm gyönyőrű

Minden erőmet össze kellett szednem, hogy türelmet tanúsítsak iránta, és a geometria iránt. A négyzetek, háromszögek és trapézok sűrűjében az idegeim szambáztak a fejemben, és folyamatosan sírógörcs kerülgetett. Napközben ráálltam a mérlegre. Az eddigi eredmény mindössze két kiló mínusz. Teljesen elkeserített, hogy a kúra felénél csak itt tartok? Nagy nehezen elvégeztem a szükséges házimunkákat, de fél óránként le kellett pihennem, mert hamar elfáradtam. Aztán nekiálltam rakott krumplit főzni a lányomnak. Amikor előttem lapátolta be a finomabbnál finomabb falatokat, úgy éreztem, egy óriási marha vagyok, és hülyeséget csinálok.

Azzal vigasztaltam magam, hogy ha kilóban nem is látom az eredményt, azért az egyértelműen látszik, hogy méregtelenedik a szervezetem. Gyönyörű lett a bőröm, a nyelvemről kezd eltűnni a lepedék, és sokkal könnyebbnek is érzem magam. S bár egész nap azon gondolkodtam, hogy feladom, nem bírom tovább csinálni, a döntést reggelre halasztottam.

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkek

Lemondás és hidegrázás
Rémálmok és mozi
Hárman bíztatjuk egymást
Jártányi erőm sincs

Mustra