Fellázadnak a Hooters alkalmazottjai a bugyiszerű munkaruha ellen

GettyImages-80814452

A közösségi médiában szólalnak fel a Hooters alkalmazottjai az új egyenruha ellen, amely túl sokat mutat.

A héten több munkatárs is felkereste a TikTokot és rengeteg videót töltöttek fel az új nadrágokról, amelyek „olyan rövidek mint a fehérnemű”. A videókban az alkalmazottak a szűk egyenruhák miatt panaszkodnak, és összehasonlítják az újakat a korábbi, lényegesen hosszabb nadrágjukkal.

Szóval a Hooters-lányok új bugyit kaptak. Mármint rövidnadrágot – írta a TikTok egyik felhasználója. Szeretem a munkámat, de nem szeretnék alsóneműben dolgozni – írta egy másik.

Az étteremlánc „kívánatos ételeiről, a hideg sörről, sportközvetítésekről és természetesen a Hooters-lányokról” ismert – eképpen hirdeti magát az étteremlánc a weboldalán. Az éttermet egyébként rengeteg kritika érte az 1983-as megnyitása óta a pincérnők szexualizálása miatt – írja a Business Insider

@gracie.herrick oop #fyp #hooters ♬ naughty wackus bonkus - king of bling

„Az egész munka szexuális zaklatáson alapul″ – mondta Brittanny Anderson, a Metzger Bar and Butchery séfje és tulajdonosa, valamint korábbi Hooters Girl a GQ -nak még 2018 -ban. Azért fizetnek, hogy szexuálisan zaklassanak és tárgyiasítsanak – fűzte hozzá.

Elképzelhető azonban, hogy nem fogják ráerőltetni a nadrágot a lányokra, ha nem akarják hordani. 

Ma a vállalatnak több mint 420 telephelye van 42 államban és 29 országban franchiseként, amelyek a Hooters of America, LLC. tulajdonában vannak és működnek. Ezenkívül 25 Hooters étterem működik az Original Hooters Group részeként, amelyek külön tulajdonban vannak, de hasonló márkanevet használnak.

Ez azért érdekes, mert a Hooters of America, LLC. képviselője az NBC News-nak elmondta, hogy az egységes változtatást egyes texasi helyszíneken hajtották végre, mielőtt az összes tulajdonában lévő egyéb üzletekre kiterjesztették volna.

Az Original Hooters Group tulajdonában lévő éttermek nem mutatták be a rövidebb rövidnadrágot, és az alkalmazottak továbbra is a szokásos egyenruhájukat viselik.

Oszd meg másokkal is!
Mustra