3 ok, amiért pornót néznek a férfiak

GettyImages-165528727

Ritka az olyan férfi, aki nem néz pornót. Lehetsz izgalmas vagy unalmas az ágyban, perverz vagy szemérmes, nem számít. A pornónak más a titka, függetlenül attól, hogy milyen gyakran van az ember életében szex.

Vannak, akik nem bánják, ha a partnerük pornót néz, mások együtt nézik, megint mások pedig rossz érzéssel állnak a dologhoz. Bármi is a helyzet, a férfiak néznek pornót, legfeljebb nem vallják be. De mi az oka annak, hogy bár sokszor szégyellik bevallani, mégis imádják?

#1 Titkos vágyak

Mindannyiunknak vannak titkos vágyai. Mindannyiunknak vannak olyan fantáziái, amikről nem mesélünk a partnerünknek. A legtöbb férfinak valószínűleg több olyan ötlete is van, amit szívesen kipróbálna, de fél bedobni a témát, például a visszautasítás vagy a megbélyegzés miatt. És mit lehet tenni ilyenkor? Hát megélni az élményeket valaki más szemével! Nyilvánvaló, hogy szexuális kreativitásból nincs hiány az interneten. Olyan sokféle pornóműfaj létezik, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy ne találná meg mindenki a neki tetszőt.

Ha azok közé tartozol, akik nem bírják, hogy a partnerük pornót néz, kulcsfontosságú a kommunikáció. Próbáld meg jobban megérteni a párod vágyait, nyíljatok meg és beszélgessetek őszintén a szexről, arról, amit szívesen kipróbálnátok a hálószobában.

#2 A titkolózás izgalma

Vannak emberek, akik élvezik, ha vannak titkaik. És itt nem kell egyből a megcsalásra gondolni, egész egyszerűen arról van szó, hogy az embernek van egy titkos pornórejtekhelye, ahova visszavonulhat, amikor a párja nincs abban a hangulatban. A pornó megoldást jelent olyan helyzetekben is, amikor az egyik félnek jóval nagyobb igénye van a szexre, mint a másiknak.

Soha ne érezd úgy, hogy muszáj szexelned, csak azért, hogy a párodnak imponálj.

Ha kellemetlenül érzed magad valami miatt, legyen az szex vagy pornó, teremtsetek olyan környezetet, ahol biztonsággal beszélhettek arról, hogyan hat ez a mentális és érzelmi állapotodra.

#3 Teljes kontroll

A férfiak többsége nem azért néz pornót, mert más nőre vágyik. Vannak, akik azért élvezik a pornónézést, mert irányítani tudják, hogy mi történik. Ha anális szexet akarnak látni, megtehetik. Ha másik jelenetre akarnak váltani, szintén. Azt csinálsz, amit csak akarsz. Azt nézel, amit csak akarsz.

A kontroll fontos tényező a szexben. Sok férfi szívesen lép domináns szerepbe, szereti kezdeményezni és irányítani a szexuális tevékenységet. Nem feltétlenül negatív értelemben, de a kontroll érzése vonzó lehet.

Gondolj egy tökéletes szex forgatókönyvére, minden fantáziádra és vágyadra. Képzeld el, hogy korlátlan energiád és időd van. Mit tennél? Valószínűleg sok perverz dolgot. De a való életben erre elég kevés az esély. A pornó korlátlan vizuális ingereket biztosít, amiket kizárólag mi kontrollálhatunk.

Ezt vidd magaddal

Vannak kapcsolatok, ahol a pornó miatt komoly kihívások elé néznek a párok, mert mondjuk az egyik fél úgy érzi, hogy nem tud versenybe szállni a képernyőn látható nőkkel és technikákkal. Van ezzel kapcsolatban néhány dolog, amit semmiképp se felejtsetek el:

  • A legtöbb pornó megrendezett és kicsit sem valódi.
  • A múltbéli sérelmeidet próbáld meg kommunikálni, ne a párodra vetítsd ki őket.
  • A pornó nem azt jelenti, hogy a partnered másra vágyik.

Önbizalommal kapcsolatos problémák esetén ahelyett, hogy megpróbálnátok száműzni a pornót a háztartásból, próbáljatok meg őszintén beszélgetni egymással. A férfiak nem csak azért nézhetnek pornót, hogy elmeneküljenek az otthoni dolgok elől. A pornónézés nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki nem elégedett a partnerével. Lehet, hogy azért néz pornót, mert nem érzi úgy, hogy őszintén megoszthatná a szexuális vágyait. Minden a kommunikáción múlik.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra