Erzsébet királynő csak két embernek veszi fel a telefont mindig

GettyImages-1229083064

Erzsébet királynő állítólag csak két ember telefonhívására válaszol, és lehet, hogy nem azokéra, akire először gondolnál.

„Úgy tűnik, két ember van, akikkel II. Erzsébet a legtöbbet cseveg telefonon, sőt, van egy mobilja is, amelyről állítólag Samsung márkájú, és az MI6 egy csomó hacker-ellenes titkosítást telepített rá, így senki sem törheti fel a telefonját” – fogalmazott a The Royally US podcastben Jonathan Sacerdoti, királyi család szakértő, amelyről a PageSix számolt be. 

„Azonban az a két ember, akikkel a legtöbbet telefonál, a lánya, Anne hercegnő és a menedzsere, John Warren” – jegyezte meg. 

Közben arról is csiripelnek a madarak, hogy II. Erzsébet királynő a hírek szerint karácsonykor a királyi családot látja vendégül a Sandringham House-ban, annak ellenére, hogy elég drámai, zavaros évet zár. Ennek ellenére úgy hírlik, Harry és Meghan a királynőtől külön tölti az ünnepet. Ennek ellenére egészsége javulni látszik. 

GettyImages-984543532
WPA Pool / Getty Images Hungary

„A királynő mindenkinek elmondta, hogy mostanában sokkal jobban érzi magát, és nagyon várja, hogy karácsonykor köszönthesse őket” – mondta egy másik forrás a Daily Mailnek csütörtökön.

Oszd meg másokkal is!
Mustra