Élvezd a simaságot!

silk-pil_xpressive_2

Kevés kellemesebb élmény van, mint egy kényeztető fürdő. Dr. Petra Staubach, a mainzi Gutenberg Egyetem Kutató- központjának helyettes orvos-igazgatója szerint a meleg víz bőrre gyakorolt jótékony hatása abban is mérhető, hogy az epilálás is kellemesebbé válhat. Különösen akkor, ha olyan epilátorunk van, amely víz alatt is használható…

Szőrtelenítés – talán nincs olyan nő, akit ne érintene ez a kérdés. Manapság a szép és sima láb éppúgy védjegye a modern nőnek, mint a diszkrét smink. Napjainkban sokféle szőrtelenítési eljárás közül választhatunk, az epilálás közülük az, amely a szőrszálak gyökeres eltávolításával hosszan tartó, bársonyos simaságot biztosít.

A Braun nemrégiben megalkotta új Silk-épil Xpressive Wet & Dry epilátorát, amely vízben is használható, hiszen a vezeték nélküli, tölthető, teljesen vízálló készüléket kifejezetten a fürdőkádban vagy zuhany alatti epilálásra fejlesztették ki – a legkényelmesebb megoldást nyújtva.

Hogy miért is van erre szükség?

A kellemesen meleg, nem túl forró víz csillapító, nyugtató hatású, ellazít testileg és lelkileg is, így az epilálás is kellemesebbé válhat. A meleg víz kitágítja az ereket, nő a véráram sebessége, ennek köszönhetően pedig csökken az a kellemetlen érzés, amelyet a szőrszálak gyökeres eltávolításával szoktunk párosítani. De nemcsak az érzékelhető, hanem a bőrön nyomot hagyó, látható irritáció (az apró, ám annál vörösebb pöttyök) is csökken.

Szerencsére az új Silk-épil Xpressive kíméletesen bánik bőrünkkel. A készülék masszázsgörgői stimulálják a bőrt, így a szőrszálak annyira stresszmentesen távolíthatóak el a lábról vagy a hónaljról, hogy alig vesszük észre.

{morfeo 2}

Az epilátor a szálakat tövestül távolítja el, a szabadalmaztatott Braun HairLift rendszer és forgófej egyszerűvé és egyben nagyon hatékonnyá teszi az epilálást, már a 0,5 mm-es szálaktól is kíméletesen szabadít meg, így a bőr akár négy hétig gyönyörűen sima maradhat.

Márpedig négy hét a nyárból epilálás nélkül – még akkor is, ha az kevésbé kellemetlen és kényelmes, szárazon és víz alatt is megoldható – komoly ajándék, különösen, ha épp nyaralni indulunk, vagy ha egyszerűen csak megvillantanánk barna és formás vádlinkat – természetesen simán. Hát csak élvezzük ezt a puha simaságot, mostantól az epilálás a Silk-épil Xpressive Wet & Dry használatával kellemes szépségápolási teendőink egyike, egy élvezetes szertartás, a kényeztető fürdőszeánsz része lehet! Kényelmes, egyszerű és biztonságos: a kádban végzett epilálás egy új, kevésbé fájdalmas szőrtelenítési eljárást jelent az örökké siető, eseménydús életet élő, modern nőnek.


További információ: http://www.braun.com/hu/silk-epil

Oszd meg másokkal is!
Mustra