Pazar előzetes érkezett a Downton Abbey-filmhez

GettyImages-1177201349

A márciusban megjelenő Downton Abbey: Egy új korszak című filmhez megjelent az első trailer, amelyben Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern és mások is visszatérnek.

Pazar előzetest kaptak a rajongók, akik eddig is nyomon követték a Crawley család tagjainak történetét. 

A film első előzetesében Maggie Smith, azaz Violet Crawley, Grantham özvegy grófnéja közli a családjával, hogy örökölt egy villát Dél-Franciaországban, és az „év legnagyszerűbb vakációját” ígéri a többi szereplőnek, és természetesen a rajongóknak is. 

A 2022 márciusában mozikba kerülő filmben Michelle Dockery, Imelda Staunton, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Laura Carmichael, Jim Carter és mások is visszatérnek. Ezen kívül az új szereplők közé tartozik Hugh Dancy, Dominic West, Laura Haddock, Nathalie Baye és Jonathan Zaccaï.

A Downton Abbey 2010 és 2015 között hat évadot sugárzott, majd 2019-ben filmen érkezett a folytatás.

Az alkotó, Julian Fellowes a hónap elején azt mondta a People Magazinnak, hogy ez a film „valóban egy új korszak” kezdete. Kifejtette, hogy a 20-as évek vége felé megváltozott a világ sok tekintetben. A szórakoztatástól a közlekedésig minden nagyon más volt a 20-as évek végére. Erre is próbálunk rámutatni a filmben – fűzte hozzá. 

Bár Fellowes nem mondhatott sokat a készülő filmről, azt megjegyezte, hogy szemtelenül jó lesz a mozi. 

Szeretem a gondolatot, hogy az emberek elmennek, megnézik a filmet, két nagyszerű két órán át, majd elmennek vacsorázni. Ez jó dolognak tűnik – mondja Fellowes. Hozzáfűzte, ha sikerül két laza órára kikapcsolni az emberek agyát a hétköznapi gondokból, az egyáltalán nem zavarja. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra