Bulirepcsi sok orgazmussal és egy céltalanul lődörgő pilótával

GettyImages-181887605

A híresek és gazdagok immár nemcsak a szvingerhajón, hanem a fellegekben is boldogan üzekedhetnek, ha nagyon unnák irigylésre méltó életüket.

Anthony Blake pilóta dolga abból áll, hogy céltalanul cirkál a felhők között egy kétmotoros Cessnában, miközben a gép hátuljában utasai izgalmas kis játékokat játszanak egymással.

Amikor a gép kissé kimozdul – mondta a könnyű repülőgépről –, gyakran tudom, ki hol tartózkodik az adott pillanatban.

A párok 995 dollárért 45 percre bérelhetnek ki egy Love Cloud sugárhajtású repülőgépet, miközben az 51 éves Blake 5280 méterrel Las Vegas felett repíti őket. Ha kevesled az időt, semmi gond, a másfél órás menet 1495 dollárért elérhető. A biztonsági öveket pedig már a felszállás után két perccel ki lehet kapcsolni.

Blake, aki egyébként a Tony kapitány nevet viseli, zajszűrős fejhallgatót visel, és egy függöny takarja el kilátását a hátsó eseményekről.

Az ügyfelek köre elég vegyes. Jelentkeznek kéjrepülésre szexéhes ifjú házasok, idősebb párok, és bizony, itt lehet szvingerpartikat tartani, bár járatonként maximum hat embert tudnak fogadni – írja a New York Post

Volt egy férfi, akit a felesége meglepett egy Love Cloud-repüléssel, de túl sokat ivott, így nem tudta teljesíteni a küldetést, és végül pár perccel a felszállás után landoltak is. 

Nem volt emiatt jó érzésem és mondtam, hogy ha gondolják, szívesen felviszem őket máskor. Másnap reggel 9 órakor aztán csörgött a telefonom és a férfi azt mondta, hogy a feleségének barátnője a városban van, szóval szívesen eltöltenének a fellegekben egy kis időt hárman. Aztán az első 45 perc után kértek még további fél órát – mondta Blake.

A Love Cloud és a semmibe tartó járatai egyébként már hét éve járnak Nevadában, és romantikus vacsorákat, esküvői szertartásokat is rendeznek. 

A dolgok viszont igazán csak öt hónappal ezelőtt pörögtek fel, amikor Blake és üzlettársa utazásokat kezdett ajánlani Las Vegasba. Néha a dolgok a hagyományosan kezdődnek, mielőtt az égbe mennének – eljegyzés a földön, szentesítés a levegőben.

A pilótát egyébként soha nem hívták meg, hogy csatlakozzon a mulatsághoz, de akkor sem hagyná el a pilótafülkét, ha megkérnék rá. 

Itt csak egy pilóta van, és én nem hagyhatom el a pilótafülkét – mondta. Imádom a szexet, de még jobban szeretek repülni – zárta mondandóját a férfi. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra