18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

12 dolog, amit a nők ki nem állhatnak az ágyban

A szex akkor a legjobb, ha mindkét fél maradéktalanul élvezi a dolgot, nem igaz? Ehhez nemcsak az kell, hogy meglegyen a vágy kialakulásához szükséges vonzalom, de az is, hogy mindkét fél őszintén merjen beszélni arról, mi esik jól neki, a másik fél pedig nyitott legyen erre a kommunikációra.

A női szexualitást hajlamosak vagyunk túlmisztifikálni és pláne a férfiak szexualitásával szembeállítva valamilyen megfejthetetlen, titokzatos jelenségként látni. Pedig a valóságban a nők is csak jó vagy jobb szexet szeretnének, és napjainkban szerencsére már azt is el merik mondani, hogy ez pontosan mit is jelent a számukra.

Ha ma szeretne a partnere kedvére tenni egy férfi, nemcsak ösztöneire és empátiájára hagyatkozhat, de egy csomó konkrét tippet kaphat és komoly helyeken utána is olvashat (többek közt) a női vágy természetének, a női orgazmus legbiztosabb módjainak. A férfiak többsége ma már tudja, milyen óriási szerepe van a női örömben a csiklónak, és ehhez képes milyen nüansznyit tesz hozzá az élményhez a hosszú időn át tartó reszelés, mint ahogy azt is, hogy bizony a nőknek is legalább olyan fontos a szex, mint nekik. 

Ha nagy vonalakban már képbe kerültél, ebből a cikkből kicsit finomhangolhatsz. Arról írunk ugyanis, mik azok az apróságok (vagy majd látni fogod, hatalmas modortalanságok), amiktől azonnal lelohad, vagy fel sem kel a női vágy.

#1 Túl sok idő

Meglepődtél, ugye? Főleg mert mindenhol azt hallod és olvasod, hogy minél több időt szánsz partnernőd testére, annál jobb lesz számára a szex. Ez részben egyébként igaz, de elsősorban akkor, ha értékes idődből az előjáték és az orális szex oltárán áldozol. A behatolás utáni ütemes mozgolódás elsősorban a te örömödre van, de egy jól előkészített terepen már hamar a csúcsra tudja juttatni mindkét felet. 20 perc után viszont már nemcsak a te derekad fáj, de a partnernőd is egyre inkább unja magát, szóval pusztán kedvességből nem érdemes hosszúra nyújtani ezt a részt. Inkább álljatok le és keressétek az örömszerzés más módját, ha messze még a cél. 

#2 Némasági fogadalom

Nagyon klassz, hogy szex közben nagyon elfoglalt vagy és minden energiáddal arra koncentrálsz, hogy bírd addig, míg a másik félnek jó. De közben azért törődj magaddal is és mutasd is meg, ha jól érzed magad. Valószínűleg te is tudod, milyen izgatóan hat az emberre, ha a partnere láthatóan és hallhatóan élvezi a szexet. Ha „az ember” alatt eddig magadat értetted csak, terjeszd ki ezt a partneredre is. Ő és más nők is nagyon beindulnak attól, ha partnerük látványosan élvezi, ami az ágyban történik.

#3 Túl sok mellbimbójáték

Tény, hogy a nők jelentős része (és a férfiak is) élvezi, ha a mellbimbójával is foglalkoznak szex közben. A hangsúly itt az is szócskán van, meg azon, hogy jóból is megárt a sok. Míg némi gyömöszölés, csókolgatás, simogatás vagy nyalogatás nagyon szexi, ha átesel a ló túloldalára, inkább lelohasztod a partneredet. A legtöbben ugyanis nem szeretnénk a szoptatás élményét felidézni szex közben.

#4 Fennmaradt zokni

Bízunk benne, hogy ez inkább csak a vígjátékokból ismert klisé, de ha van valahol a világban egy férfi, aki számára még mindig oké, hogy egy szál zokniban lásson neki, innen üzenjük, hogy ne tegye. Egy pucér, de zoknis férfiember egyszerre emlékeztet kisgyerekre, öreg bácsira és a Kretén magazinból ismert Perverz Tatára. Gyilkos kombó, ami nem valószínű, hogy beindítana bárkit is.

#5 Elmaradó előjáték

Hiába a modern és átalakuló világ, a kellő előkészítést még mindig nem lehet megspórolni. Kérjük, hogy te se tedd. Pláne ne folyamodj olyan barkácsmódszerekhez, mint a kellő simogatás és izgatás helyett nyállal való nedvesítés és hasonlók. Ez egyrészt rettentően lelombozó, másrészt hidd el, a te örömöd sem lesz olyan, ha a partnered közben még egyáltalán nem érkezett meg.

#6 Nem jól használt kezek

Jó hír, hogy a nők jelentős része kifejezetten szereti, ha szorgos kezek foglalkoznak vele, de leginkább akkor, ha azokat nem egyfajta péniszpótlékként használja a partner. Vagyis: annak, ha a kezedet éppúgy ki-be húzogatod, mint a péniszeddel tennéd, nem sok értelme van, ha meg nem vagy jól manikűrözve, kifejezetten kellemetlen élményt is okozol. Az okos kézhasználat a csikló ingerlését vagy az ujjak virtuózabb mozgatását jelenti.

#7 Lassú felfogás

Nincs mindenki maradéktalanul jóban a testével. Sőt, talán kevesebb az olyan nő, aki minden porcikájával jól kijön, mint az olyan, aki egyik vagy másik testtájával nincs kibékülve. Lehet, hogy te vadítóan szexinek találod a leheletnyi úszógumit a barátnőd hasán, legszívesebben simogatnád, nyomogatnád odalenn, de ha ő jelzi, hogy ez neki nem komfortos, akkor fogadd el. És ne próbáld meg azért újra, mert hogy hátha, vagy esetleg mégis. Az, hogy neked tetszik, még  nem jelenti azt, hogy ő is megbékél vele.

#8 Meglepetééés!

Szex közben vagytok és percek óta forgatod a fejedben, hogy szeretnéd análisan is? Lehet, hogy neki is tetszene az ötlet, de eszedbe ne jusson véletlenül, vagy meglepetésszerűen odatenni. Az anális szex érzékeny téma, és bár a nők egy része szereti, ők sem arra vágynak, hogy csak úgy ukmukfukk megtörténjen velük. Annál is inkább, mert síkosítás nélkül a dolog aligha működőképes. Ha szeretnél ebben az irányban kísérletezni, jó előre beszéld meg a partnereddel, és gondoskodjatok a megfelelő síkosításról is.

#9 Gumisirámok

Oké, hogy a természetesség híve vagy, és hogy gumi nélkül 100 százalékban a partnered közelében érzed magad, de fogadd el: alkalmi szex semmiképpen sincs védekezés nélkül. Nemcsak azért, mert ez a legbiztosabb módja a szexuális úton terjedő betegségek elkerülésének és az egyik legtutibb formája a nem kívánt terhesség elleni védekezésnek, de azért is, mert az, hogy nem vagy hajlandó gumit használni, arra utal, hogy gyerekes és felelőtlen vagy. Nem érdemes arra fogni, hogy kényelmetlen, meg nem olyan az élmény: a tudomány ma már azért elég magas szintre emelte ezt az iparágat is. 

#10 Szexjátékpara

Te is azok közé a férfiak közé tartozol, akik azt gondolják, hogy a különböző szexjátékok a férfiasságuk elleni merényletek? Azok közé, akik félnek, hogy ezek a pótszerek valamiképpen ellenük vannak? Szeretnénk megnyugtatni: semmi okod az aggodalomra. Bár egy rezgő, vibráló és különböző extrákkal felszerelt bigyó valóban másfajta örömet tud okozni, ha ügyesen használjátok, ebből te is profitálhatsz, Ha nyitottabb vagy ezekre a játékokra, a partnered is lelkesebben veti bele magát az együttlétbe. Valahogy úgy van ez, mint a pornóval. Oké, hogy nézed, de ugye hogy nem cserélnéd el arra a rendes szexet. Ugye?!

#11 Hencegés

Az jó, ha nagy az önbizalmad, ha tudod értékelni magad. Az viszont, ha hencegsz, ha minden körülmények között azt hangsúlyozod, mennyire nagyszerű vagy az ágyban, inkább gyanút, mint elismerést kelt. Ha igazán nagyszerű vagy, akkor nincs szükséged ennek folytonos bizonygatására. Beszéljenek inkább a tetteid. 

#12 Határozatlanság

Nem arra buzdítunk, hogy legyél erőszakos, vagy csak te irányítsd, mi történjen az ágyban, de arra igen, hogy bízz magadban és az ösztöneidben, és legyen elképzelésed arról, mi legyen a következő lépés. Nagyon kedves tőled, hogy folyamatosan monitorozod, mi esik jól a partnerednek, tényleg, nagy köszönet érte, de ha minden mozdulat előtt megkérded, hogy az így jólesik-e vagy úgy jó-e, az inkább lelombozó.

És te mit gondolsz? Tényleg bosszantóak az itt felsoroltak?

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra