Ismered a randizás legújabb angol szlengjét? Tedd próbára a tudásod!

GettyImages-1344950706

A modern kor randizási szokásait gyökeresen megváltoztatta az internet és a randiapplikációk. Ez új szavak születéséhez vezetett az angol nyelvben. Összegyűjtöttünk párat, amelyeknek még nem sikerült tűpontos magyar megfelelőt találni, de a körülírásuk már lehetséges.

  

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–4 jó válasz: Vagy a boomergeneráció tagja vagy, vagy tartós párkapcsolatban élsz már egy ideje, ezért nem ismered a modern randizás kifejezéseit. Ne lógasd az orrodat, valószínűleg nincs is már szükséged ezeknek a szavaknak a használatára.

5–7 jó válasz: Ügyes vagy, de az életed nem a közösségi média körül forog. Ismered az újabb kifejezések egy részét, de nem a randizás köti le minden figyelmedet jelenleg.

8–10 jó válasz: Úgy pörgeted a netes randizást, mint egy vérbeli Z generációs, ehhez mérten kened-vágod is a legfrissebb randizós kifejezéseket. Gratulálunk a kízvben elért teljesítményedhez! Mizu a Tinderen?

Oszd meg másokkal is!
Mustra