18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

3 szexpóz, amiben könnyebben jön a női orgazmus

A női öröm sajnos továbbra sem alapvető tartozéka a heteroszexuális együttléteknek, pedig kis odafigyeléssel mindkét félnek ugyanolyan kielégítő lehet a páros szex. Míg az egyszerű behatolástól nem, némi csiklóingerléstől a nők jelentős része el tud menni.

Egyik kedvenc bloggerünk, a szexkutató dr. Justin Lehmiller egy amerikai kutatásra hivatkozva ír arról, hogy a nők mintegy 69 százaléka szexuális együttlétei felében nem él át orgazmust, különösen akkor, ha kimarad a csikló ingerlése. Ezzel szemben azokban az együttlétekben, amelyekben a behatolást a klitorisz izgatása is kíséri, sokkal jobbak a számok. Érdemes tehát nagyobb figyelmet szentelni ennek a testtájnak. 

Bár a csikló szex közbeni stimulálására egy sor remek eszköz áll rendelkezésre (válthatja a behatolásos szexet kézzel, szájjal vagy valamilyen játékszerrel való izgatás), nem feltétlenül kell, hogy a két dolog elkülönüljön. Van ugyanis néhány olyan szexpóz, amelyben egyszerre jó kívül és belül.

Egy cseh felmérésben 11.000 heteroszexuális felnőttet kérdeztek meg arról, hogy hogyan befolyásolják bizonyos szexpózok (összesen 13) az orgazmusuk gyakoriságát. Míg az egyébként legnépszerűbb misszionárius póz a felmérés szerint nem növelte a női orgazmus esélyét, néhány más pozitúra kifejezetten javította. Lássuk, melyek ezek!

A cikk az ajánló után folytatódik

A KEVESEBB TÖBB. A MENTES JOBB. – MEGJELENT MENTES ANYU SZAKÁCSKÖNYVE

 

„Mentesen táplálkozó családnak főzni nagy kihívás. Ezt a lányaim mellett megtanultam. Ebbe a kötetbe olyan recepteket válogattam, amelyekből akár többhetes menü is összeállítható, gyorsan elkészíthető, így bőven jut idő a családra is. A könyvvel elsősorban a sorstárs mentes anyukák életét szeretném megkönnyíteni, de mindenki sok hasznos ötletet meríthet belőle."

Nemes Dóra újságíró, a Dívány szerzője, a Mentes Anyu megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Mentes receptekkel először „csak” meggyőződésből kísérletezett, majd a családban felbukkanó inzulinrezisztencia és gluténérzékenység óta kötelezően és elszántan foglalkozik.

Mentes Anyu szakácskönyve ide kattintva már rendelhető!

Promóció

#1 Cowgirl

Ebben a pozícióban a férfi partner a hátán fekszik, a nő pedig szemből, térdelve helyezkedik el rajta. Ez a póz nemcsak azért segíthet könnyebben orgazmushoz jutni, mert ebben a nő szabályozhatja a behatolás mélységét, intenzitását és ütemét, de azért is, mert így elhelyezkedve könnyedén izgatható a csikló is.

#2 Szemtől szemben ülés

Ebben a pózban az ülve elhelyezkedő férfi ölében, vele szemben foglal helyet a partner, aki az előző pozícióban felsorolt előnyöket ebben az esetben is élvezheti. Külön pozitívum még, hogy a férfiak véleménye szerint számukra is kifejezetten izgalmas és kényelmes ez a póz.

#3 CAT-póz

Bár a hivatkozott cseh felmérés 13 póza között nem szerepelt ez a speciális misszionárius, a női örömet garantáló pózokat gyűjtő cikkből nem hiányozhat. Ebben a testhelyzetben a nő fekszik alul, nyújtott lábbal, partnere pedig szintén nyújtott lábbal nehezedik rá, a nő szétterpesztett lábai közé. A hagyományos misszionárius pózzal szemben a férfi itt kissé feljebb csúszik, így ágyékával folyamatosan tudja partnere csiklóját is ingerelni. Ráadásul, ha hinni lehet a szóbeszédnek, ebben a pózban nemcsak a női örömre van nagyobb esély, de arra is, hogy a partnerek egyszerre jussanak el a csúcsra. 

És mi az, ami nem jön be?

A vizsgálat tanúsága szerint a pornóban talán leggyakrabban ábrázolt kutyapóz nemhogy nem növeli, de inkább csökkenti a női öröm esélyét. Ha elfogadjuk a bevezetőben említetteket, miszerint a női örömhöz elengedhetetlen a csikló ingerlése is, ezen nincs is mit csodálkozni: ebben a pózban viszonylag kevés lehetőség van rá.

Persze egy póz sem 100 százalékos garancia a női örömre, és az, ha variáltok az ágybéli elrendezésen, önmagában nem feltétlenül oldja meg a szexuális problémákat. Az sem jelenthető ki, hogy a fent leírtak minden nőre igazak, vagy minden heteroszexuális együttlétben működnek, mert nagyon sok, az örömet befolyásoló egyéb tényező van. A nagy számok azonban mégis elmondanak valamit: ezekben a pózokban ha nem is tutibiztos, de nagyobb esély van arra, hogy a nőnek is jó legyen.

És ti? Kipróbáltátok már valamelyiket?

  • Persze, és be is vált. 3878
  • Köszi, de a mi házaséletünk 20 éve csupa öröm és boldogság a sima misszionáriussal is. 1362
  • Igen, de nem ér az semmit. 635

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.